Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Ben ciddi ciddi bu not indiriminin kasıtlı olarak öne çekildiğini düşünüyorum sanki danışıklı dovus anlaşmalı gibi doğu akdenizdeki gerilim ile bu not olayının bir ilişkisi var ama sonuçta siyasi ve diploması olarak rezalet bir dönemdeyiz ben bu saatten sonra olabilecek senaryoları merak ediyorum faiz arttırımı ve sonrası erken seçim gündeme gelecek gibi yarın dan sonraki olumlu havayı ne bozabilir bunun senaryosunu düşünüyorum şuan

Gökhan Uskuay
    @guskuay
    ·
    7s
    Moody's ve diğer derecelendirme kuruluşları riskleri inceler. Citi, Jp Morgan gibi yatırım tavsiyesi vermezler. Kaldıki Türkiye'nin krizleri rekor büyüme sonraları gelmiştir. Moody's Türkiye büyümez demiyor böyle giderseniz duvara vuracaksınız diyor.

Moody's ne diyor?
    Ülkenin kurumları (Hazine,MB,Maliye) ekonomik zorlukları çözme konusunda isteksiz ya da çözemiyor. Mevcut ekonomik koşullar kötüleşirken mali tamponlar zayıflamaya (cari açık, bütçe fazlası,mb rezervi) devam edecek. Sonuçta ödemeler krizine girilecek.

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Jandarma turump olaya el koymuş anlaşılan macron oyun dışı .Not işi çok bir etki etmez Akdeniz işi daha büyük gerilimdi.
    Akdeniz işi daha yeni başladı. Biz şimdilik geri çekildik arkamızda kimse yok GKR kesimine silah satışınn serbest bırakılması. Yunanistanın gerşlimden faydalanarak daha önce silahlandıramadığı adaları silahlandırması fransnın abd nin hatta ab nin tamamının yunanistan yanında olması 3-0 geriden sahaya/masaya çıkmamıza neden oldu. Her halükarda kaybımıx kazanımlarımızdan fazla olacak. 36 yıllık silah ambargosu bile delindi.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Shortlar icin kotu bir hafta olacak
    1270-1275 reverse short fırsatı verse keşke.
    barlar ise bana pazartesi kallavi yukarı gap, margine kadar sürüş, eksi kapanış diyor.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Ayhan başkan gibi eşi veya ailesinden bu coronaya yakalananlara Allah şifa versin .İnşallah en kısa zamanda sevdikleri ile kucaklaşırlar.
    Herkese hayırlı akşamlar yarın yeni bir gün, yeni Badem sytle mücadelesi.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Bende meslek secememisim.
    Keske güreşçi olsaydim.
    Şimdi bir kamu bankasinda yönetim kurulu uyesiydim.
    Küçük düşünüyon istanbul belediyesinde işe girsen şu anda sana reis yada başkan diyor olabilirlerdi.
    bir halt olacağı yok.

Ab sen kimsin

ABD sen kimsin

Fitch sen kimsin

Yunan sen kimsin

İmfye borç verdik

Arkadaşlar gemiyi geri çağırın

Ab yaptırımı anlaşılan hükümeti zora sokacak döviz eksiği zaten sıkıntıda 2. Bir yaptırım işi bitirecek farkına vardılar demekki geri adım attılar

7. Akdenizde çözülen bişey yok.
    Şımarık yunan, hakkından fazlası için zorlayacak,
    rüzgarı almış arkasına,
    tezlerini kabul etmemiz mümkün değil.
    yapılanlar ab toplantısını kazasız atlatmaya yönelik bence.

not indirimi ise daha kalıcı bir etkide bulunur gibi.
    yabancılar satıyordu,
    satmaya devam edecekler gibi duruyor.
    yabancılar satışa geçerse, bizimkilerin borsayı tutacağını sanmıyorum.
    çünkü sattıkları ile dolar alacaklar ve bu işi daha karışık bir hale getirecek.
    spot açıldıktan sonra belli olur.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Küçük düşünüyon istanbul belediyesinde işe girsen şu anda sana reis yada başkan diyor olabilirlerdi.
    Gerçekten çok safmisim.
    Haklısın Başkan.

Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •