Sayfa 694/1001 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop - XXIV

çünkü
    garan günlük macd al sinyalinde.
    7.2 ye kadar götürür.
    Götürebilir diyim.kesin olmasın

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    tekirdağ
    Gönderi
    141
    Not indiriminin etkisi yabancı fonlara bağlı.fonların iç tüzüklerinde hangi nota göre yatırım yapılacağı bellidir.olaki ülke notu fonun notunun altında kalır işte o zaman fon satar çıkar.riski seven fonlar gelir.ülke notuna ciddi özen gösterir fonlar .olay basit değil

3. Doğu Akdeniz'de 2,2 trilyon m3 doğalgaz bulundu diyorlar habertürk'te..
    Ekim ayında açıklanacakmış.
    Kaç tur daha petkim, tüpraş, aksen döndürecek bunlar?
    https://twitter.com/HaberturkTV/stat...45466062393345

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben halen yarın için neden olumlu bi açılış ve kapanış hatta ralli beklendiğini çözemedim
    Amaç nanelik olsun işte

Bende neden eksi beklediklerini anlayamıyorum

Zabah çok kişi ütülür

5.  Alıntı Originally Posted by dow1973 Yazıyı Oku
    Not indiriminin etkisi yabancı fonlara bağlı.fonların iç tüzüklerinde hangi nota göre yatırım yapılacağı bellidir.olaki ülke notu fonun notunun altında kalır işte o zaman fon satar çıkar.riski seven fonlar gelir.ülke notuna ciddi özen gösterir fonlar .olay basit değil

Yabancı kalmadı zaten 120 binden sattılar gittiler....Endişe etmene gerenk yok.Not indirimi konusu bizim borsamız için şu anda nötr durumunda. Neden dersen ????????????????????????? Yabancı Bist den not indirimlerinden veya Türkiyenin ekonomik göstergelerinden dolayı çıkmadı , Dow ve Avrupa her gün yeşilleri oynarken biz savaş , çatışma endişeleri ile ters koralasyona girdik.Önce Libya sonrasında Yunanistanlar olan jeopolitik gelişmeler tabiri caizsse Bisti nakavt (knock out) etti.Fakat son yaşanan gelişmeler ışığı altında Libya konusu sakin gidiyor Yunanistanla karşılıklı dialog ve görüşmeler şeklinde gelişmeler var.Biz bunları fiatlıycaz.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Bu not indirimi yanılmıyorsam normal takvimin dışında açıklandı.YTD

7. Forumda neden sadece pozitif reputasyon var? Negatif puan verme seçeneği de açılsa da ak koyun kara koyun belli olsa.

8. +1000 gap beklentimi + 1500 e cikardim

Sayfa 694/1001 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •