Arkadaşlar, gelinen fiyat hala çok çok ucuz.Yıl sonu kar'ı 600 milyon bile gelse ( bana göre 800-1000 milyar arası gelebilir ) olması gereken fiyat en az 10 lira.Bana göre 12 lira olur.Hatta 15 lira...
Arkadaşlar, gelinen fiyat hala çok çok ucuz.Yıl sonu kar'ı 600 milyon bile gelse ( bana göre 800-1000 milyar arası gelebilir ) olması gereken fiyat en az 10 lira.Bana göre 12 lira olur.Hatta 15 lira...
Bir televizyon kanalının haberine göre, sağlık turizminden beklenen yıl sonu cirosunun % 60'şına şimdiden ulaşılmış..Bu haber Selçuk'a yarar.Belki de son gün hareketi bundan dolayı olabilir...
Merhabalar,
SELEC 2020/6 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Twitter hesabımdan da takip edebilirsiniz.
Müthiş bir çalışma.Kutlarım sizi.Bize de şirket hakkında olağanüstü bilgiler verdiniz.Çok teşekkür ederim...
Sağlık bakanlığı özel hastanelere soruşturma başlattı haberi var.fahis fiyatlardan ötürü.
Sıra yavaş yavaş Selçuk ecza ya mı geliyor?
Yüzde 30 kesinti olacak mı olmayacak mı göreceğiz?
Ytd
hayret 1 haftadır aynı söz,sağlık bakanlığı soruşturma başlatdı mı veya %30 kesinti uygulanacak mı.
bunları söylerkende hisse 8,10 lardan 9 lara geldi.
hala aynı şeyleri yazıp duruyor.
Yer İmleri