Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
Garipoğlu hocam anlayışla karşılıyoruz ama burada yazan zaten birkaç kişi imiş.

Yazılarınıza devam edip bizleri aydınlatmaya devam edin.Sizden rica ediyoruz.

Küçük yatırımcı investing de harcanıyor.Hissenette sizin gibi kaliteli yorumcular yazıyor genellikle.

Serve ye gözaltı batak yaftası yapıştıranlara inat lütfen güncel değerlendirmelerinizi yazmaya devam ediniz.Sizden ky arkadaşlar adına rica ediyorum.....!!!!
Sayin tatardemir hissedaşim

Hisse gidiyor zaten fazla yazacak bisey yok. Sahsimi bağlayan düşuncelerimi yakin gecmisteki paylasimlarimda yazdim. Hisse kisada 20 lere gelip dinlenecegini dusunuyorum. Ben yoluma devam ediyorum. Taşiyan arkadaslara hayirli kazanclar dilerim. Her gecen zaman bizi beklentilere daha fazla yaklastiriyor . Hisse satilmasi nedeniyle el degisikliginden dolayi gelecege dair projelerini son surat koşar adım gerceklestiriyor.

GÖRMEK ve BAKMAK farki.

Yazdiklarimda hic bir kimsenin yatirim kararlarina olumlu/ olumsuz etki etmek amaciyla degildir. Al/sat yatirimcinin kendi kararidir. Benim öyle bir yetkim ve sıfatim yoktur.

Bu topiğin asil emektarları Sayın SERCAYOLKAN ve Sayın Selcukoglu'dur. Onlarin hakkini teslim edelim. Emekerine calismalarina gayretlerine saygı gosteriyorum. Bunuda fazlasi ile hakediyorlar.

En kalbi selamlar Hayirli aksamlar.