Cds 500 ün altına bile gelmiyo daha , borsamiz tarihi zirve 124500 ü gorcem diye uğraşıyo , sözün bittiği yerdeyiz diyebiliriz tam olarak...
Cds 500 ün altına bile gelmiyo daha , borsamiz tarihi zirve 124500 ü gorcem diye uğraşıyo , sözün bittiği yerdeyiz diyebiliriz tam olarak...
senin yaptığın ne biliyormusun
koçun yada sabancının yanına sokulmuşsun vay be nasıl arabaya biniyor vay bee şu saate bak vay beee ne para harcadı diyerek ülkenin gerçek halini görmekten kaçıyorsun
ama şuna emin ol koç yada sabancı seni arabası ile alıp sana unutulmaz bir gece yaşatacağım diyipte sulukuleye yada kuştepeye bırakırsa o zaman hayatın gerçeklerini anladığında bu forumda lanet okuyacaksın önceki söylediklerin için
çok kasma seninde malum şahıstan farkın yok ülke batmış hala pik diyip milletle dalga geçiyor ama o millet dümdüz gidiyor sende ona benzeme
Bb79 , ben Akp li filan değilim ya nefret ediyorum o partiden en çok eleştirenlerdenim Rte yi burda , sen şaşırmışsın beyin ilaçlarını ihmal etme durumun vahim...
hahahah ilaç kullanan demek ki sensin kötü borsa anıların olmuş yalnız yaşamakta katmerlemiş ilaçları
senin hükümeti eleştirdiğini zaten biliyorum.
ama
senin yaptığın aynen şu
ülke bitmiş borsa da yalan dolan ile oyunlar ile kıçı kurtarmak isteyenlere verdiğin demeçlerle ortak oluyorsun.
bu şuna benziyor
diyelim avukatsın sen önüne bir dava geliyor 5 yaşındaki bir kıza taciz etmiş bir .erefsiz onu savunurmusun?
para ( Borsa ) için savunursan onlardan bir farkın olmuyor.
burada borsamıza leş diyen paramı kaybediyor yooo ( istisnalar hariç )
ama para kazanıyor diye pisliğe de temiz denmez.
sen bunu ayırt et önce
gerçi senin sırf reklamın olsun diye bunları söylediğini biliyorum.
ruhsal durumun yalnızlığın ve gelirini birbirine karıştırmış.
az dikkat et kendine
git bir uğraş bul çık dışarıya az sosyalleş
ayrıca borsaya dönersek yine
ispanya italya borsasını bizim borsadan kötü olduğunu söylersin hatta ispatlarsın bile ama vatandaşının bizim ile maddi açıdan kıyasını ömrün boyunca yapamazsın. ama yarın italya ve ispanya borsası bizi katlar.
Yer İmleri