Kent gıda yabancılara satıldıktan sonra bir dünya markaası oldu. Bütün dünyada Asya Amerika Afrika ürettiği mallar pazarlanır oldu. Fiyatı 20-30 kat arttı hikaye bu. Ama TURGG için niye böyle bir şey olsun ki. Hepi topu bir arsa. En astronomik fiyat oluşsa bile öyle bir Kent Gıda hikayesi çıkmaz buradan.
[QUOTE=bezginbekir;4762303]Kent gıda yabancılara satıldıktan sonra bir dünya markaası oldu. Bütün dünyada Asya Amerika Afrika ürettiği mallar pazarlanır oldu. Fiyatı 20-30 kat arttı hikaye bu. Ama TURGG için niye böyle bir şey olsun ki. Hepi topu bir arsa. En astronomik fiyat oluşsa bile öyle bir Kent Gıda hikayesi çıkmaz buradan.[/QUO
KONYA KARTON MRSHL EGGUB .... VESAİRE BEDELSİZ POTANSİYELİ YÜKSEK HİSSELER SU AN REVAÇTA TAKASTA AZ MAL OLANLAR AGRESİF FİATLAMALARA MARUZ KALIYOR.BORSADA OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOK YETER Kİ KAPALI KAPILAR ARDINDA HESAPLAR YAPILMIŞ OLSUN.BURADAKİ TARLA ARSAYA DÖNÜŞÜNCE ÖZSERMAYE ARTIŞI GERÇEKLEŞECEK ŞU AN 21 BEDELSİZ VAR .HATTA EN SON TKURU HESAPLARI YAPMIŞLAR MAL AZ OLDUGU İÇİN ALIP GÖTÜRDÜLER.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Beklenti olarak degil sig hisse oldugundan kent örnegi verilmis. Ben bakiyorumda.kimse mal kac lira eder diye almiyor yeterki operasyon başlasin ytd
Bugunun takasi ne guzel oyle takas bir sey ifade edermi bilemem ama ytd
Bu Merril teflon tava gibi. Hiç hisse durmuyor üzerinde -
Bu yüzden de yaptığı hareketin bir kıymeti Harbiyesi yok. Nötr işlem.
Herkes bir arsası olsun ister -![]()
Patronunun alıcı bulabilse ,hiç düşünmeden satmak istediği bir arsa...Başka bir şeyi de yok...Defalarca satışı denedi,hatta üzerindeki kiracıyla yeni sözleşme tadilleri yaptı.Sırf satabilmek için...Aslında satabilse,hisse için daha olumlu olacak...Ama imar vs. durumları konusu (yılan kılçığına dönmüş)gibi mevzularla uğraşılıp duruluyor...Rant kavgasına dönmüş bir iş...Sonunu ben de merak ediyorum.
Yer İmleri