Sayfa 173/1002 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kandaki alkol oranını ölçen çıkarsa alırım, oksijen ben de ne gezer?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Doğru zamanda doğru yerde olursanız, onu polisler ücretsiz ölçüyor. Gerçi bu durumda yanlış zaman yanlış yer olmuş olur..
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kandaki alkol oranını ölçen çıkarsa alırım, oksijen ben de ne gezer?

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Nasıl yâni bar, pavyon, diskotek, gazino, gece klübü, birahane kahvaltı servisimi açmışlar, yoksa çekirdek mi satmaya başlamışlar...

Saçmalamakta sınır yok, tali faaliyet ne yahu?
    Ana faaliyetin 5 yıldızlı otel olur...
    Günün her saati herşey dahil kapsamında içki verirsin 22 den sonra diye bir şey olmaz , deniz kenarına kıyın varsa içkini yudumlatırsın, diskon varsa sabaha kadar insanlar içip dans eder... müzik gani... kısaca ağaya beleş.....
    Ama salaş bir yerde 5 tane çalışanın olur, et mangal işi yaparsın yani iş yokluğundan içki pahalılığından içkini de al gel menü yaparsın, bir bağlama bir solistle insanlar kafa dağıtsına gelince; ağanın pohunun üstüne poh olur mi?...

Kültür ve Turizm Bakanlığı :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 173/1002 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •