Sayfa 64/295 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 2360 madde; 505 - 512 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    hala arsayı bekle dur ateks eski göz ağrım, artık rant vergisi de gelecekmiş arsadan dolayı da bir artı değerin kalmayacak mı ???
    sorular sorular. tekrar ufaktan alım yapmıştım bir miktar bu haberi görünce !!! gerçekten can sıkıcı bir haber gibi ne dersiniz ortaklar????
    Daha iyi. Devlet para almak için müteahhit ne istiyorsa verir. Katsa kat, imarsa imar.. beklemez de kimse. Win win diyecekler. Olan doğaya olacak. Artı ateksin arsası zaten imarlı. Tarla olup sonradan değer kazanmış değil.

2.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    snap arkadaş arsaya geri dön dedi onu mu kıracağım,değerleme raporuna bakalım o vakit; Belki TURGG ile kıyaslanmak hafif kalır..

15. DEĞERLENDİRME
    Tesisin değerine etki eden özet faktörler:
    Olumlu etkenler:

. UlaŞım imkAnIarının kolaylığı,
    o D-100 Karayolu, Havaalanı ve Sahil yoluna yakın olması,
    . Merkezi konumu,
    ı Parselin büyüklüğü ve yapılaşmaya uygun
    şekli,
    o Tamamlanmış altyapı,
    . Bölgenin ticari ve konut fonksiyonlu projelere talep sağlayacak potansiyele ve cazibeye
    sahip olması,
    ı
    Çevresinde
    nitelikli projelerin hayata geçiyor olması,
    o Parsel üzerindeki yapıların büyük kısmının iskanlı-ruhsatlı olması,
    o Hisseli olmaması.
    Olumsuz etkenler:
    . Gayrimenkul piyasasında yaşanmakta olan durgunluk,
    o Mevcut imar durumu,
    . Parsel büyüklüğü ve imar durumu nedeniyle alıcı kitlesinin kısıtlı oIması,
    . Yapıların eski olması.

https://www.akintekstil.com.tr/wp-co...eme-raporu.pdf

Olumlu yönlerine diyeceğimiz yok zaten, olumsuz yönlerine bir başka gözle baktığımızda ;

Değerleme raporu yazıldığındak, kojektür değişmiş durumdadır. Değerleme raporu 27 Şubat 2020 de hazırlanmıştır. Pandemi 20 Mart 2020 de ilan edilmiştir Ve yaşam tarzı,koşulları değişmiştir,konut ve yaşam alanları yeni bir felsefe kazanmıştır.
    gyo lar covid-19 sonrası yeni conseptle harikalar yeni güvenli yaşam merkezleri ve projeleri üretmeye başlayacaktır buna +++++++ diyorum.

Mevcud imar durumu kazanılmış haktır, yeni imar durumu gerçekleştiğinde bu da onun bonusu olacaktır.. buna da +++++++
    Parselin büyüklüğü bu olumsuz değil olumlu bişeydir üretilecek yeni proje proje büyüklüğü doğrultusunda itibar görecektir, alıcı kitlesinin kısıtlı olması,afedersiniz de istanbul bakırköyle emsal bir arsa varmıdır, parsel küçük olsa sıradan bir yer olurdu zaten,konuşmaya değmezdi..buna da ++++++ diyorum..
    Yapıların eski olması , ya bu değerleme şirketi ne yaptığını biliyor mu acaba, yapıların eski olması en olumlu şeydir.şöyleki bu yapılar gidecek yerine yenileri gelecek, bu durum bu şekilde sürdürülemez demektir. Buna ben+++++++plus diyorum.. bu bize yeni bir perspektife ne kadar yakın olduğumuzu ifade edecek durumdur..

Bakalım snap arkadaş beğenecek mi, beğenmeyecek mi ?onun beğenmesi/beğenmemesi çok ama çok önemlidir

ytd değildir
    Konut satışları arttığına göre öngörüde doğruluk payı var demektir.

ytd değildir

3.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Valla elimde edip olsa ateks le değişim yapardım

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    edip soluk kesiyor,,,,

edip 2 eylülden beri forumunda yazan yok ,

son mesajımdaki firmanın "yapılandırma " ihtiyacı kagıtta hissediliyor.

4. edibin bu sayfada ne işin sürün gidin oraya,arkadaşlarınıda al git...

ytd değildir

5. ya sattılar ya da hoşlanmadıkları kişi ve yorum olunca pusudalar...biraz şeffaf olun..

ytd değildir

6.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    ya sattılar ya da hoşlanmadıkları kişi ve yorum olunca pusudalar...biraz şeffaf olun..

ytd değildir
    Tavan tavan gidip şu Fastsoul u yanıltalım diyebilirler mesela,,çok bozulurum ama napalim..

SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ben YATAS a geçtim arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Günaydın ortaklar...Bir daha daha söyleyeyim..."bol tavanlı günler.." ytd..

Sayfa 64/295 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •