Arama sonucu : 5197 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Aslında dün tavanı bozdugunda belliydi bakın bugünde tabanı bozdu! Geliyor yaklaşmakta olan.! R tahtası kapanır ve kent tahtamız sahlanır!
    Rüçhanları sattın mı?
    Para mi yatırdın. Şunun için soruyorum rüçhanlar hala Kent E ye dönüşmedi.
    Para blokede sap gibi duruyor.
    Afyon da ise hemen dönüşmüştü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by Alabandan Yazıyı Oku
    Rüçhanları sattın mı?
    hala kararsızım :D para yatırmadım
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

3.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    hala kararsızım :D para yatırmadım
    Aracı kurum ile görüştüm. Kent E ye dönüşüm için 22 Eylül son gün diyorlar dönüşüm günü bu aralıkta herhangi bir gün olabilirmiş.
    Para blokedeyken ağa istediği gibi at oynatır hisseye...

4.  Alıntı Originally Posted by Alabandan Yazıyı Oku
    Rüçhanları sattın mı?
    Para blokede duruyorsa sıkıntı yapma, aracı kurum işlemi yapmış topu takasbanka atmıştır. Takasbank onayı verdiğinde blokeli yutar şirkete bedelli parası diye gider, seninde lotların hesabına tanımlanır.

5.  Alıntı Originally Posted by mavi83 Yazıyı Oku
    Para blokede duruyorsa sıkıntı yapma, aracı kurum işlemi yapmış topu takasbanka atmıştır. Takasbank onayı verdiğinde blokeli yutar şirkete bedelli parası diye gider, seninde lotların hesabına tanımlanır.
    Bilmediğimiz bir şey söylesen. Bu süre sonuna kadar taban serisi devam ederken dönüşmeyen kent yeni hisseleri satamıyorsun. Şimdi demek istediğimi belki anlatabilmişimdir.

6.  Alıntı Originally Posted by Alabandan Yazıyı Oku
    Bilmediğimiz bir şey söylesen. Bu süre sonuna kadar taban serisi devam ederken dönüşmeyen kent yeni hisseleri satamıyorsun. Şimdi demek istediğimi belki anlatabilmişimdir.
    Insan bildiği şeyi sormaz. Bende talimat verdim ve bekliyorum. Taban gidecek, satamayacağım diye forumda dert yanmıyorum. Madem taban endişen vardı rüçhanlarını daha önceki günlerde dönüştürecektin. Son güne kadar bekle, rüçhan uçarsa satarım diye pozisyon al, sonra taktik tutmayınca dümeni çevirip bana şekilli laflar yap. Güzel kardeşim, soru sordun, cevap yazdık. Bilmeyen sorar, bilen cevaplar ve konu kapanır. Ama meseleyi başka yere çekiyorsan ben oraya gelmem. Bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by mavi83 Yazıyı Oku
    Insan bildiği şeyi sormaz. Bende talimat verdim ve bekliyorum. Taban gidecek, satamayacağım diye forumda dert yanmıyorum. Madem taban endişen vardı rüçhanlarını daha önceki günlerde dönüştürecektin. Son güne kadar bekle, rüçhan uçarsa satarım diye pozisyon al, sonra taktik tutmayınca dümeni çevirip bana şekilli laflar yap. Güzel kardeşim, soru sordun, cevap yazdık. Bilmeyen sorar, bilen cevaplar ve konu kapanır. Ama meseleyi başka yere çekiyorsan ben oraya gelmem. Bol kazançlar.
    SPK ile ortak mı çalıyoruzda gelecek karara göre işlem yapalım. Sen ya ne dediğini bilmiyorsun ne de denileni anlamıyorsun var git yoluna..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •