Kardeşim selamlar.
doco dolaşımdaki hisse %17.73 görünüyor matikste. şimdi sen 100 deyince anlamadım.SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim selamlar.
doco dolaşımdaki hisse %17.73 görünüyor matikste. şimdi sen 100 deyince anlamadım.SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam kardeşim...iş yatırım %100 gösteriyor.çözebilmiş değilim ben de.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forex trader da halka açıklık yüzde 100 görünüyor... Ziraat trader da yüzde 17.. dolaşımdaki lot sayısı az diye biliyorum..1.7 milyon.
Sermayesi bile farklılık gösteriyor.oyak yatırım başka ,iş yatırım başka .halka açıklık da görüldüğü gibi kaynaktan kaynağa farklılık gösteriyor.sebebini anlayabilmiş değilim.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaptan baktım 24 Haziran 2020 halka açıklık %17. Ancak pd/dd 2 yazan,3 ve 5 yazan bile var. Hisseyi 324 den toplamaya başladım. Tavhl ikisi arasında bunu seçtim sebebi lot sayısı az. Bedelsiz potansiyeli daha fazla ayrıca yurtdışı fiyatları 3/1 ine düşmüş.
Yer İmleri