Originally Posted by
cinali
Arkadaslar zamanında bu hisse ile ilgili epey uğraş verenlerden biriyim biliyorsunuz.
1.spk.ya değerleme için o kadar uğraşı verildi ama maalesef bir milim etki etmedi.
2.daha önce kottan çıkan hiçbir şirketle ilgili alınmış iptal mahkeme kararı ben bilmiyorum bilen varsa hatırlarsın
3.yalniz değerleme ye itiraz için ilgili metni koyan arkadaşa şunu soyleyim o madde tebliğ den çıktı geçerli tebliğde o yok.
4.spk.ya müracaat etsenizde oradan gelecek cevap şöyle olacaktır zarar görenlerin dava açmaları yönünde
5.avukat olmama rağmen borsa şirketlerine 1 dava kaybetmiş 1 davam etmektedir bu iste edindiğim tecrübeler
Bu iş mesakketlidir bunun için birleşin ve 1 avukat tütün ilk planda yapacağınız iş
Son bultendeki SPK.kararina karşı yürütmeyi durdurma talepli iptal davası açmanız gerekiyor.bu davayı Ankara'daki
İdare mahkemesine açacaksınız
Bunun için fazla zaman kaybetmeyin
6.size ayrıca şunu onereyim genel kurul
Kararı iptali için açılan davadaki arkadsla irtibat kurun dosya numarası belli olan davanın akıbetini öğrenmeye çalışın dava devam ediyorsa isterseniz mahkemeye müracaat ederek müdahil olabilirsiniz
Böylece gelişmeleri takip eder duruşmalara taraf olduğunuzdan katılabilir siniz.
Şahsi kanaatim en kısa yoldan sonuç
Almak iş stiyorsaniz Ankara'da bölge idare mahkemesine yürütmeyi durdurma talepli SPK.kararini iptal davası açmaktır.
Neden Ankara diyenlere SPK.merkezi ankaradir onun için.
Mucadelenizde başarılar dilerim keşke
Genel kurula katılıp muhalefet şerhi verseydiniz ben katılıp bunu yapan herhalde 3 kişiden biriyim.
Egerki değerleme farklı olsaydı ben önceden hissemi virmanladigim halde bundan istifade edecektim ama maalesef SPK.1 kuruş bile değiştirmeden noter gibi onaylamış .virman yaparken itirazı kayıtla virman etmiştim.
Sagliklar kolay gelsin
Yer İmleri