Sayfa 109/999 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Viop - XXV

usdtry 7.6450 ile seans öncesi güne başlıyor.. "dengelenmenin" bir an önce olması bence gerekli.. çok uzatıyorlar.. kasan (merkez) boş..harcamışsın israf etmişsin yemişsin bitirmişsin..sürekli tutmak için uzatman zararı daha da arttırıyor..

2013 ten beri aslında sürekli biçimde rezervleri bitirdiler.. rezervler illa merkezin rezervleri olmak zorunda değil.. her türlü kurumun işşizlik fonunun devlet şirketlerinin varlık fonunun içinin boşaltılması hep ekstra harcanacak para bulmak içindi.. onlar bittikçe merkeze sıra geldi.. yani kasanın boş olması görünüşte son 1 yılda gerçekleşti ama aslında 7-8 yıldır sürüyor zaten.. hatta denilebilir ki diğerlerini de topladığında 1 değil 2-3 kasa eşdeğeri miktar boşaltılmış durumda..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Bankalarin sattigi dolarlari alan yandaslar kactan bozacak acaba

perşembe faiz kararı var.

geçen ki gibi sürpriz bahanesiyle aynısını yapabilirler.

başka bir ihtimalde ve benim beklentim de gücü kalmadı dövize ve borsaya karşı çünkü global kötü sonra bize düşman sonra virüsler patladı birde vatandaş dolarını bozdurmuyor velhasıl hükümet bilinçli olarak alacağı kararlar ile bir kötü senaryo yaşatarak herkes haddini bilsin misali bir ortam yaratacak.

biraz karışık oldu galiba özeti şu.

1-) Geçen ki faiz kararı zamanı aynı senaryo
    2-) korona tedbirleri ( kısıtlamaları ) ile ( dövizin borsanın faizin gündemden çıkması için ) bir buhran yaratmak.

sonuç: bu hafta sonu elini taşın altına koyup sürpriz yada finito
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    açılış eksi 300 olcak gibi
    miisss olur...
    mümkünse daha aşağı olsun.

ben shortlarımı kapatıp kar ımı cebe atayım.
    sonra yükselsin tekrar ve long cu arkadaşlarımız kardeşlerimiz de ekmeğini alsın.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dowun tepkisine rağmen dün çakılan dax sabah sabah hala sürünüyor.
    Bugün ekran başında olmayacağım, grafiklere bakamayacağım.
    Olay dünkü en düşük seviyeler olacak. Hisseler dünkü en düşük seviyelerin altına inerse kritik saatler başlar. 200 günlük ortalamaya bakmadım ama 108 bin civarında olmalı. Bu 108-108.500 bölgesi altında kapanış güç kaybına işaret eder.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

6. Buradakilerin bazı şeylerden geç haberi oldu. Aslında benim öncesinden haberim vardı gerçi olduda yinede çarpıldik. Ben engelli olduğum için sonda ve bez kullanıyorum. Öncesinden fark vermiyorduk lakin son 1 yildır devletin ödediğinin 2 katı fark isteyen de var bu şartlarda geliri çok düşük olan bu işin içinden nasıl çıkar bilmiyorum. Sonda bez farkı nerdeyse maaşın 1/3 olan vardır gerçi bu şimdilik iyi olan gibi gözüküyor. yarin ürün vermeme gibi durum da söz konusu. Muhtemelen ödemeler geç yapıldığı sürece bu oran artacak.

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yani anlık haber akışı felan olur o zaman iş değişir ama

Normal şartlar da short açık işi sakat ralli beklentim var yıl sonuna kadar tl bazlı rekor bekliyorum
    Küreselci ulusalcı kavgası derinleşiyor. Küresele hizmet eden deutche hsbc hakkında batırılma kararı alındı. bundan tüm bankalar etkilenir haliyle borsa da etkilenecek. Beratın da işi sakat ralli falan olması imkansız https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...k-etti-1767823
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Küreselci ulusalcı kavgası derinleşiyor. Küresele hizmet eden deutche hsbc hakkında batırılma kararı alındı. bundan tüm bankalar etkilenir haliyle borsa da etkilenecek. Beratın da işi sakat ralli falan olması imkansız https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...k-etti-1767823
    Bütçe fazlası veren almanya bu işe ne diyor ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 109/999 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •