Sayfa 373/705 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Sabredin gençler..hoca önce geçen yıldan kalan ıskartaların bir halt edemediğini gösteriyor.tüm basın yazdı çizdi ya milli takımda 2 maç oynayan takım kaptanlarından Ozan bey niye oynamıyor buyruk bundan oynamıyor ama gönder Alanya’ya Antep e topu yerler orda geri dönmek için.
    Geçen yıl kaleye gelen 23 ilk top gol oldu.bir kere Serdar dan kurtulmak büyük lütuf oldu çok şükür ben ondan iyi oynamazsam bırakırım bu futbolu.
    Hatay I hafife almayın lige çok hazırlar çok sertler geçen hafta Başakşehir in içinden geçtiler
    Bu gafta hoca lemos u içeri attı Serdar güle güle dedi öyle aptal pozisyon alırsan fenerde top toplarsın
    Ozan 45 dakika resmen zaman kaybı idi ama oynatmak zorundaydı futbolun doğrularını yaptı yoksa sabah yazacaklardı kenarda Ozan neden oturuyor neden sahada değil
    Tiham kötü başladı lige 2 haftadır sahada yok çok şey bekliyorduk
    Ferdi çok çömez ama en hareketlilerden biri
    Hoca ne yaptı son 15 dakika ve ikinci yarı
    Sinan sosa novak merthakan I attı içeri lemos kafadan başladı valencia tiham Gökhan Caner
    Yani geçen yıldan sahada gustavo biçe kaleci kaldı.merak etmeyin 2 hafta sonra zaten kadro böyle şekillenecek
    Biz 2 haftadır maalesef son 2 yılın kötürümleri ile oynuyoruz
    Zanka da ayrı bomba ama lemos toparladı biraz onu Serdar ile oynarken adam hayattan kopmuş idi ama Gs maçından sonra tisserabd I da atacak içeri
    Geçen yıldan gustavo ve kaleci hariç kimse şampiyonluğa oynayacak kadroda olamaz hepsi 2.kalite topçular
    Yarın tabana yakın açar diye bekliyorum ağalar canları ne isterse onu yapar belki Gs de bize Çakar onlar daha hazır ve istekliler ruhları daha yerinde hepsi formayı benimsemiş geçen yılki iskelet ile devam ediyor ama ben 2 kalite forvet ve isim stoper gelirse nazım sangare de iyi bir yedek olur biz son haftalara kadar potada oluruz
    Bir takıma gol yememeyi Öğretmek çok zordur ve hoca önce yememeyi sonra da yemeden atmayı öğretecek

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Reis bunlar MAL oğlu MALLAR.....Yıllardır FORVETimiz yok.....Aldıkları transferleri ....tlerine soksunlar.....!!!

Yazıklar olsun.....Bu adam gitmeden FB şampiyon olamayacak anlaşıldı.....!!!!

Buradan şimdiden ateşi FİŞEKLİYORUM.....!!!!

ALİ KOÇ İSTİFA.....ALİ KOÇ İSTİFA.....ALİ KOÇ İSTİFA...........!!!!!!!
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tabana gidiyor bakalım gün içinde toparlarsa haftanın devamı da iyi gider diye düşünüyorum.
    Yazdıklarım ytd değildir.

4. Toplayacak gibi. Bu hafta bitmeden transferlerde biterse, gözler derbi maça çevrilir. Derbide beraberlik üzmez. Kayıp halinde çarşı karışır. Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Transferler ilerleyen haftalara moral olur ama bu hafta mevcut kadro ile çıkacak.o yüzden 1 puan iyi puan olur bu hafta ama 3 puan çok ekstra olur.oyuncu performansları çok önemli.valencia/tiham/Ozan/ferdi/Tolga bunların performansı çok önemli.ki Tolga ferdi hatta Ozan soru işareti belki onların yerine oynatacak Sinan/sosa/deniz/novak hocaya bu hafta çok iş düşecek doğru oyuncu analizi doğru rakip analizi ve sahada oyuncu performansı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. 9 Ekim e kadar kısıt gelmesine rağmen, bazı şeyler ters gitmesine rağmen yukarıya doğru ısrarla gitmeye çalışan bir hisse , bir yol alsa durdurana helal olsun tarzında duruşu var hissenin..

7. Emre BELÖZOĞLU bu takımda söz sahibi oldukça ne hisseden ne de takımdan bir b...k olmaz!

8. Hatay maçı beklentileri mahvetti, hatayı geçseydik beklentiler daha iyi yönde olacaktı, bazı arkadaşlar burayı iddaa bayisine çevirdiniz diyorlardı ama görünen köy kılavuz istemez yatırımcılarda az çok görüyor kime yatırım yapılacağını, derbiden galip çıkan taraf hissede başını kaldırır diye düşünüyorum, gs tarafında da perşembe, cuma günü satışlar gelir diye düşüncem var ama derbiyi kaybetse bile gs tarafının lige gerçekten iyi hazırlandıklarını kabul etmek gerek, umarım bizimkiler galibiyetle döner deplasmandan ama forvetsiz bu iş zor.

Hep umutla 50 üstüne çıkar diye düşündüğüm Fenerbahçem benim içimi karartmaya başladı ama bunu inkar edemeyeceğim.

YTD değildir aciz bir taraftarın lig görüşüdür.
    Yazdıklarım ytd değildir.

Sayfa 373/705 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •