Originally Posted by Tarila ti1 %9.36 eğer yanlış hesaplamadıysam.. Originally Posted by paravarhuzurvar Yıllık olmasın o üstad... Yanına MK yazın Görenler kalpten gidecekti. PPF günlük getirisi 9,36
Originally Posted by myfinans Yanına MK yazın Görenler kalpten gidecekti. PPF günlük getirisi 9,36 ben alışmışım ppf için yıllık mk yazmaya, bu forum biraz ppf dışı devam ediyor herhalde düşük olduğundan
Gpa:+ 0.36
Originally Posted by Tarila ben alışmışım ppf için yıllık mk yazmaya, bu forum biraz ppf dışı devam ediyor herhalde düşük olduğundan Öyle oldu PPF oranı yazılmayalı herhalde 6 ay olmuştur. Diğerleri günlük yazılınca buda öyle gibi oldu. 9,36'yı görünce çok sevinmiştim ama. İşin şakası bir yana bazı PPF'lerin çok düşük kaldığı görülüyor. PPZ ve FIL 1 adım öndeler.
Kur artışı olmasa az riskli yerli eurobond fonları bile eksi yazacaklar şu dönemde Türk eurobond tahvillerinin 2 el değeri düşüp duruyor.
Originally Posted by myfinans Öyle oldu PPF oranı yazılmayalı herhalde 6 ay olmuştur. Diğerleri günlük yazılınca buda öyle gibi oldu. 9,36'yı görünce çok sevinmiştim ama. İşin şakası bir yana bazı PPF'lerin çok düşük kaldığı görülüyor. PPZ ve FIL 1 adım öndeler. TEFAS dışı ppf'lerde kamu bankalarınınki iyi. Diğer bankalar mevduattaki cimriliğini ppf'de de yapıyor
Originally Posted by Dr. Boone TEFAS dışı ppf'lerde kamu bankalarınınki iyi. Diğer bankalar mevduattaki cimriliğini ppf'de de yapıyor Öyle Mesela bugün Vakıfınki MK 10,8
Mps % +0.95 / 1.985386 Zpf % +0.50
Forum Rules
Yer İmleri