-
Ben hangisinin bizim için iyi olacağıyla ilgili bir şey söylemedim....
Bana kalırsa ikiside bizim için kötü...Trump'ın iyi-ılımlı olduğunu yazmışsınız ama neler söylediğinden hiç bahsetmemişsiniz...
Çok ağır sözleri var...İnternette bir bakın isterseniz..
Elindeki kozlar iyi, anlaşmak zorunda kaldı bizimkiler..Arka kapılar arkasında istediğini fazlasıyla alıyor ABD...Trump'ın farkı bunu daha iyi beceriyor, sonuçta adam tüccar, Biden, Hilary ve Obama gibiler öyle değiller...
ABD'de sonuçta kimin başa geldiği önemli değil, onların politikaları kişilere veya partilere göre belirlenmiyor...Özellikle dış politikaları, daha stabil ve uzun vadeli tasarımlar içeriyor.
Papaz krizinde herkes o kadar atıyordu ki, hatta en yakınımla iddaya bile girmiştim..3-5 ay sonra serbest bırakacaklar diye, şayet bırakmazlarsa en koyu Reis-çi ben olacağım diye...(Hoş neden içerdeydi onu bile anlamış değilim, orasıda ayrı bir tartışma)
Yok öyle şey olmaz vs..dedi.... sonuç ortada...ve işin ironisi onu bile başarı olarak sundular..
Boş hamasetlerle ülke yönetiliyor, sonra hep geri adımlar atılıyor...İnsanlarda bir güzel bunlara inanıyor maalesef...
Dış politikada ülkenin geldiği durum belli...
Bunları yazmak istemiyordum...Ben sadece Trump kazanır dedim, ki büyük ihtimalle öyle olacak.
Son düzenleme : Karatay; 23-09-2020 saat: 06:44.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri