iş yatırımdaki oyuncu - 2 yan kurumu daha var - ( malum borsayı az cok bilenler kim oldugunu bilir ) yeni pazar grubu nedeni ile terse düştü ama orta uzunda yine yolunu bulacaktır
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Ben 23 lerde başladım 50 lerde buraya geldim, 63ten 30a düştüğünde de hedef uzun vade dedim. Kur bazlı fiyat analizinde aslında 680 ler gibi bedelin olması gerektiğini yazdım ve uzuncuyum dedim tabiki burada eleştirildim. Bu yazıyı okuyan arkandan çok sövecek denildi. Ama hiç Al sat yapmadım. Teknik umrumda değil. Kottan çıkma haberi var bu kağıt ne endeks tınlar ne de tekniği tınlar. Herkes haber ve lotlara bakınca destek direnç deyip durdu. Destek direnç sadece kurumların para kazanmasına yarayan araç başka birşey değil. Mesela tekniğe göre düşecek deniliyor, peki patron olumlu haber gönderirse sizce teknikteki gözüken düşüşe mi devam eder yoksa fırlar mı. Ya Allah aşkına akıllı olun. Adam bakıyor ki satış var aşağıya gelirse şura şura var diyor. YA TEKNİKÇİLERE SESLENİYORUM SIKIYORSA 400 E YAKLAŞINCA MİLLETE YAZSAYDINIZ YA 400 Ü GEÇEMEZ 280 LERE KADAR İNECEKTİR DİYE. KAĞIT 400 DEN GELMİŞ 280 LERİ GÖRMÜŞ O ZAMAN DÜŞÜŞTEN BAHSEDİP UYARIYORLAR YA BİR DÜŞÜN MİLLETİN YAKASINDAN...!
300 leri geçtikten sonra kar aldım ama tamamen çıkmadım devam ediyorum bu kadar net, TLMAN dayım tavan serisinden önce aldık (MUSTAFA ACAR[emoji122]) şirketin temeli iyi olduğundan, hadi teknikçilerde orda söyleseydiler ya 15ten 30 a direk gider diye bla Bla Bla şirkete ve senaryosuna bakıp alırız kfein mrshl da olduğu gibi yatırım tavsiyesi değildir...
Bu arada 23 lerde bu hikayeyi bana anlatıp ilmek ilmek araştırıp insanları bilgilendirmek için vesile olan MUSTAFA ACAR a selam olsun. Mrshl ın yatırım danışmanları bile bizzat aradılar istişare edildilip mailleşildiydi ve her bir bilgi sizlerle paylaşıldı. Gizlenen yatırımları bile duyurduk ama ne hikmetse teknikçiler kendilerini kahraman ilan ettiler. Sağlık olsun. Amacımız ün kazanmak değil millete yardımcı olmak.
Bu arada TLMAN yorumlarımı okursanız bir gün sonra buraya forumlara yazdım. Face grubunda girmeden yazdık. Herkese selamlar.
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : eskidereli; 23-09-2020 saat: 08:51.
Agzina yuregine sağlık
Al sat tut tasviyesi değildir.
Yatirim tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri