Sende nerede tepelerde gezeleyen varsa ona bulaşıyorsun,2.18-20 TSGYO'ya parayı gömseydin daha iyiydi 2.68 yaktı bugün,bende çoğunu 55 postalamıştım,şimdi bunda macera arıyorum,megapta iyi temizlik yaptım 14.45'de son noktayı koymuştum,şimdi 12.60 taban kapattı,uyardığım için beni şikayet etmeye kalkanın inşallah elinde patlamıştır,yahu millete yardımcı olmaya çalışıyorum iyilikte yaramıyor,sadece megapta değil çoğu hisse topiklerindede böyleler,faydalananda çok teşekkür edende...Şimdi buna kafayı taktım,1.50 altında R topladım devamlı,şu an itibariylen R maliyetim 1.28,yarında satmak isteyen varsa şöyle 0.80 altından onlarada talibim,nasıl olsa E çakıldı kaldı 2.10-20 arasında,2 altına inmediği sürece sorun yok,işin acı noktası bunda hiç trade yapamadık R aldıkça kafamıza tokmağı vurdu kuyunun dibine indirdi

,esasında uyanamadım 2.25 yaptığında,2 altına indi öylece 1.50 yapmasını bekledim,elimde sadece 50 k lot vardı,o lotlar yandı kül oldu,neyse bir çaresine bakacağız,tabiki yazdığın gibi çevikeller olayı gibi olmazsa,o zaman hisse tepe noktalarında gezeliyordu milletin eline 0.70 krşdan vermişlerdi,bende devamlı demirbaş rodrigo vardı 1.40 maliyetli,onu en son 2.80 postalamıştım,o bile bugün 6.38 tavan çekti,zamanında 2.80-150 arası gitgel yapmıştı,ne diyelim,seri tavan çekenleri hep elimden çıkartıyorum ucuzken,megap ve kentte hala sızlanıyorum,gerçekten çok iyi mani bıraktılar,şimdi sıra bunda,bakalım ne halt edecek,%25 kar bunda bana yeter,sadece zararda bundayım E hariç,bol kazançlar dileği ile.
Yer İmleri