Sayfa 166/259 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216 ... SonSon
Arama sonucu : 2070 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: KUYAS - Kuyumcukent Gayrımenkul

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Bugün e değil ama r fena satılmış yine, garanti ve ziraat toplam 2,2 milyon lot satmış. Dün bugünden umutlu değildim, nitekim bugün de yarından pek umutlu değilim doğrusu.
    Her satanı karşılıyorlar alım yönünden,biride ben,adam mecbur satıyor bedelliye girmeye parası yok,elde,avuçta ne varsa parayı buna basmış,devamlı uyarıp belirtirim,tek hisseyle yola çıkmayın diye,kenarda köşede mutlaka nakit bulundurun zor zamanların dostu olarak,ben %40 ile borsadayım,bu oran bazen 25-60 arası değişiyor duruma göre,devamlı borsada geniş alan bırakılmalı şoklara karşı,35 değişik hisse var bende aktif,5-6 adet tahtası kapanan,onlar azınlıkta,çok düşen borsada değişime gidin çok düşüpte anlık tepki alımlarında yukarıya gidecekleri bulunki ettiğiniz zararı çıkarmak için,örnekleri çok,mesela bugün adel günüydü,gerçi borsa yeşildeydi,ama çoğu hisseler pek yerinden oynamadı 5-10 harcinde,üstelik taban çekenlerde vardı,beni bugün kurtaran adel ve eti oldu.metgyoda vardı,ama onda azınlık lot vardı...Yarın sürprizli gün ne olacağı belli olmaz,gerçi R tahtadan kalkacağı için hisseye baskı çok olur,yarın herşeyi gösterir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sende nerede tepelerde gezeleyen varsa ona bulaşıyorsun,2.18-20 TSGYO'ya parayı gömseydin daha iyiydi 2.68 yaktı bugün,bende çoğunu 55 postalamıştım,şimdi bunda macera arıyorum,megapta iyi temizlik yaptım 14.45'de son noktayı koymuştum,şimdi 12.60 taban kapattı,uyardığım için beni şikayet etmeye kalkanın inşallah elinde patlamıştır,yahu millete yardımcı olmaya çalışıyorum iyilikte yaramıyor,sadece megapta değil çoğu hisse topiklerindede böyleler,faydalananda çok teşekkür edende...Şimdi buna kafayı taktım,1.50 altında R topladım devamlı,şu an itibariylen R maliyetim 1.28,yarında satmak isteyen varsa şöyle 0.80 altından onlarada talibim,nasıl olsa E çakıldı kaldı 2.10-20 arasında,2 altına inmediği sürece sorun yok,işin acı noktası bunda hiç trade yapamadık R aldıkça kafamıza tokmağı vurdu kuyunun dibine indirdi,esasında uyanamadım 2.25 yaptığında,2 altına indi öylece 1.50 yapmasını bekledim,elimde sadece 50 k lot vardı,o lotlar yandı kül oldu,neyse bir çaresine bakacağız,tabiki yazdığın gibi çevikeller olayı gibi olmazsa,o zaman hisse tepe noktalarında gezeliyordu milletin eline 0.70 krşdan vermişlerdi,bende devamlı demirbaş rodrigo vardı 1.40 maliyetli,onu en son 2.80 postalamıştım,o bile bugün 6.38 tavan çekti,zamanında 2.80-150 arası gitgel yapmıştı,ne diyelim,seri tavan çekenleri hep elimden çıkartıyorum ucuzken,megap ve kentte hala sızlanıyorum,gerçekten çok iyi mani bıraktılar,şimdi sıra bunda,bakalım ne halt edecek,%25 kar bunda bana yeter,sadece zararda bundayım E hariç,bol kazançlar dileği ile.
    Sn Refaba;Diplerde gezen,ucuz hisse kaldı mı.?.Bit pazarındakiler bile kıymete bindi.., 15 yıldır zarar eden , Milleti süründüren ,iblis / ihlas holding bile 70 kuruş dan 1.07 ye geldi.. gazetesi desen 5 TL yi geçti.!!.. Diğer kağıtlar ,konya çimento,bosh fren ,egeen falan,onlar da sosyete pazarlarında,500-1000 lot almak için çuvalla para gerekir..E,o da bende yok.Mecburen Halk pazarları na takılıyorum.. .;-))
    Bugün tsgyo yu 2.62 ortalama ile sattım gitti..Daha önce arada sat al yaptığım için maliyeti 2.30 falandı.. Varsın benden alan da kazansın...;-)
    Portföyum de 10 farklı hisse var.tek hisseye tüm parayı gömmuyorum..(Refaba ustanın izinden gitmek önemli)..;-))
    Yeşil olanı satar, kırmızı olanı alırım..Bu hissede olanları okuyorum da, iyi ki bulaşmamışim.. Tehlikeli Deniz..Yuzme de bilmiyorum.Kesin batardim.;-))
    Notlarıma baktım da,Kuyas Kağıdını 2-3 hafta önce takip listeme almışım.Fakat arada başka hisselere dalınca bu mazide kalmış.Derken firmadan Bedelli haberi geldi, kağıt uçtu.. Zaten bu yılın yeni modası da , Şirketler de bedelli yapmak... İnsanlarda Bedenleri dövme yaptırmak..;-)))

3. Anlaşılan ky bedelliye katılmakta ısrarlı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
    ETİ R 4 cıvarından bugün 12 yaptı,buda 0.78,anlaşılan yanlış yere çadır kurmuşuz,bunun 5/1 kadarını onda kullanacağıma,eşitleme yapsam iyiymiş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
    Bugünde E ayarı ile oynuyorlar,sizin yaptığınız bedelliye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sn Refaba;Diplerde gezen,ucuz hisse kaldı mı.?.Bit pazarındakiler bile kıymete bindi.., 15 yıldır zarar eden , Milleti süründüren ,iblis / ihlas holding bile 70 kuruş dan 1.07 ye geldi.. gazetesi desen 5 TL yi geçti.!!.. Diğer kağıtlar ,konya çimento,bosh fren ,egeen falan,onlar da sosyete pazarlarında,500-1000 lot almak için çuvalla para gerekir..E,o da bende yok.Mecburen Halk pazarları na takılıyorum.. .;-))
    Bugün tsgyo yu 2.62 ortalama ile sattım gitti..Daha önce arada sat al yaptığım için maliyeti 2.30 falandı.. Varsın benden alan da kazansın...;-)
    Portföyum de 10 farklı hisse var.tek hisseye tüm parayı gömmuyorum..(Refaba ustanın izinden gitmek önemli)..;-))
    Yeşil olanı satar, kırmızı olanı alırım..Bu hissede olanları okuyorum da, iyi ki bulaşmamışim.. Tehlikeli Deniz..Yuzme de bilmiyorum.Kesin batardim.;-))
    Notlarıma baktım da,Kuyas Kağıdını 2-3 hafta önce takip listeme almışım.Fakat arada başka hisselere dalınca bu mazide kalmış.Derken firmadan Bedelli haberi geldi, kağıt uçtu.. Zaten bu yılın yeni modası da , Şirketler de bedelli yapmak... İnsanlarda Bedenleri dövme yaptırmak..;-)))
    RTALB'ın tavana kadar gitti,ne yaptın ?...bende 49 maliyetli 60 adet vardı postaladım gitti 53 üstü.TSGYO 2.84 yaptı geri geldi, sana ucuz hisse bulduk ne yaptın bilmiyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
    Bu gün R son gününde olduğu için çakallar dahada bedavadan toplamak için kycıları satışa zorluyorlar,başarılıda oluyorlar bölünüş fiatı rakamlarına eşitlediler,bravo size

8. E biz de katılıyoruz mecburen, değil mi? Ana hisse zararı çıkarınca satarız artık yakın gelecekte.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu gün R son gününde olduğu için çakallar dahada bedavadan toplamak için kycıları satışa zorluyorlar,başarılıda oluyorlar bölünüş fiatı rakamlarına eşitlediler,bravo size

Sayfa 166/259 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •