Geçen hafta aldım üstat global de sıkıntı olduğu için önce eksi sonra artı yazdı yarın muhtemelen artı yazar dolar sabit kalırsa getirisi iyi olur ancak dolar düşmeye başlarsa sıkıntı yaratır.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet yeni fon diye 2. Gününde aldık riskli idi ama risk almadan da pek kazanamıyorsanız bu devirde.
Nefilim , Majite göre hedge mekanizmasını daha çok kullanmaya açık. tabii her hedge kar eder diye bir şey yok , zarar da edebilir... onun içün ikisinin pirformansını kıyaslarken en az 1 yıl vade ile bakmalı çünkü haydo dayı hedge i aktif kullanmaz...
TKF ne yapıyor hiç incelemedim kapta ... viop kullanıyor mu ters pozisyon için TKF ?
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Evet yani bugün yarından ziyade, portföyünü aktif değiştirmeleri, taşıdığı etfler vs. hep nispeten iyi olanlar. Kısa vadeli dolar düşse de sonuçta enflasyon kadar artacak. Bu etflerin dolar bazında getirileri de yaklaşık fona reel getiri olarak yansıyacak. Bilmiyorum, sadece bir çok açıdan inceleyince ilgimi çekti.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bence mantıklı yazmışsınız zaten döviz ağırlığınız varsa tdg çok da elzem değil. Doların boynunu devirecekler sanki...
2018 soganin cucugune kibrit suyu döktükleri zamandan bugüne aylik mevduat faizini ekleyince soganin degeri 8.3 yapiyor benim hesabim, ve benim de katildigim önerme sogan değerine enflasyonu ekleyince guncel değeri bulunur, ha o an orayi bulmamis olabilir ama o arayi yeri gelir bir yil yeri gelir 1 ay yeri gelir 1 gunde kapatir, ha üstü kopuktur ona da katılırım
Yer İmleri