Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
ergün diler mi ahahahah ..... yahu rotçildleri yaza yaza bitiremedi ... her gün rotçildler aşağı rotçildler yukarı ... sonra başka bir isim
duydu wallenberg diye , bu sefer o aile hakkında , kimse bilmez rotçildlerin arkasındaki aile wallenberglerdir diye yazı yazdı.... ailenin de tarzşı bilin ama görülmeymişmiş ..... ahahah peki madem bu wallenbergler vardı sen de bunları bilmiyor muydun neden onca sene wallenbergler hakkında bir tek yazı yazmadın da şimdi yazdın ? çünkü yeni öğrendin ahahhaha ... ya 5 metrekare çalışma ofisinden büyük resmi gören üstün insan ahahhaha
Twiterda Ergün Diler'in yazdıklarını, aynı cümlelerle ve ifadelerle yayan tonla eleman var. Bakınız aynı cümleler;

https://twitter.com/s_kilinchoca/sta...7Ctwgr%5Etweet

Bir gerçek var. Yazılan insanlar öldürülüyor. Epstein'in öldürüldüğünü tartışamayız. Ya da 2014-2018 arası ölen 147 üst düzey banker, yarısı balkondan düşmüş. İşte yukarıdaki yazıda şüpheli şekilde ölen 6 kişi yazılmış. Geçenlerde Pompeo İsrail'e gitti, ertesi gün Çin'in İsrail büyükelçisi evinde ölü bulundu. Beyaz Baretlerin kurucusu Galatasaray'da ölü bulundu. Total'in Ceo'su Moskova'da otel odasında ölü bulundu.

Tonla insan öldürüldü, kim öldürüyor abi bunları? Corona sonrası tonla insan da Corona'dan gitti. Artık balkondan falan düşmeye de gerek kalmadı.

İşte Ergün Diler ve benzerleri ve bunların sosyal medyadaki tonla elemanları diyorlar ki(aynı cümlelerle,aynı ifadelerle) Rothschild, Soros, Bill Gates yapıyor. Bunlar bir şebeke, parayı basıyorlar, ülkelerde devrimler bile yapıyorlar. Darbeler düzenliyorlar falan filan.

İşte olayın saçma kısmı burası. Bu saçmalığı yayanlar Ergün Diler gibi tipler. Bunlardan bütün dünyada tonla var.
Bu işler Pentagon gibi kuruluşların, gizli servisler gibi kuruluşların özel kuvvetlerinin yapacağı işler. Yoksa Soros'un, Bill Gates'in yapacağı işler değil. Bu adamlar çoğu tanıdıkları tonla insanın öldürüldüğü ortamda, medyada her gün kendilerini suçlayan insanlara da seslerini bile çıkaramayan, zavallı bir pozisyondalar. Tam anlamıyla bütün suçların üzerlerine yıkıldığı birer günah keçisi durumundalar.