Sayfa 292/999 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu adr lerden ben çok tutarlı yorum çıkaramıyorum kendimce.
    Ben de mi sıkıntı.. Yön görebilen var mı?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Normalde ABD de hisseler daha pahalı olması lazım, kur işi olmuyor. Burada çok pahalı ise bir sorun var demektir.

Dün AKBNK ADR'de sıra dışı çok yüksek hacim vardı ABD'de, bugün BIST'de arttı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 1268 kaptirdi gidiyor :D

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    GARAN'da tarihi hacim rekoru kırılmış bugün...hayırdır inşallah...4,19 milyar TL...AKBNK mesela 1,13 milyar, İŞC 543 milyon TL...

GARAN'da ki dehşet bir hacim...
    Enerji şirketlerini yükselten ekip girmemiştir umarım.
    Elimde var satsam mı satmasam mı bende bilemedim akşam. Yarın öğlene kadar bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Normalde ABD de hisseler daha pahalı olması lazım, kur işi olmuyor. Burada çok pahalı ise bir sorun var demektir.

Üstad bu iş yatırım 10.000 şorttan 14.000 longa geçmiş. Pala mı sizce

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Teşekkürler Sn. Ariston

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    GARAN'da tarihi hacim rekoru kırılmış bugün...hayırdır inşallah...4,19 milyar TL...AKBNK mesela 1,13 milyar, İŞC 543 milyon TL...

GARAN'da ki dehşet bir hacim...
    İşyatırım kendi lotlar ını aldı. Günlük Net lotuna bakın,. Ytd.

Faiz artışı banka hisselerine negatif etki eder. Bu nedenle faiz artışını mal çıkmak için kullanabilirler. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    1268 kaptirdi gidiyor :D
    Akşamları Dow ile hareket ediyor. Oysa mgk bildirilerindeki ton biraz sert. Sanki Yunanistan ile görüşmelerde sıkıntı var gibi. Henüz görüşmelerin tarihi bile belli değil. Dövizde fiyatlama daha doğru gibi.

8.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Üstad bu iş yatırım 10.000 şorttan 14.000 longa geçmiş. Pala mı sizce
    Ben üstad değilim de sizin gibi anlamaya çalışıyorum.

İş yatırım'da birileri oynamaya başladı orada bence 3 farklı kişilik var, İŞ Bankasının kendi portföyleri, vatandaş ve herif.
    Bazen herifi İş yatırımın işlerini nötürleştirmek ve ters manyal vermek için bence iş yapıyor diye düşünüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 292/999 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •