Originally Posted by gia 23.45 - 24.00 arası yayınlıyor SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. çok iyi demek ki anında öğreniyorsunuz. ben ertesi günü sabah öğrenebiliyorum
Araştırma raporları Uluslararası piyasalar-Günlük rapor Originally Posted by gia 23.45 - 24.00 arası yayınlıyor SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
24,09,2020 cds 560,39
Originally Posted by regal1 24,09,2020 cds 560,39 Pabucunuz dama atildi
Originally Posted by Webster Onurum kacirma Yuzde 30 indirime de girmis Ben 1 k ya aldim Mk https://www.hepsiburada.com/kemal-ta...isFashion=true Umarim aldin Dun gece 600 du geri yukselmis
Originally Posted by Webster Umarim aldin Dun gece 600 du geri yukselmis yok alamadim bugün alacaktim düsermi yine
Originally Posted by onur1064 yok alamadim bugün alacaktim düsermi yine Yukarıdaki mesajımdan birinde kendi linkini yazmıştım Orada hala indirimli Asıl satıcısından alın Çeşitte çok
Originally Posted by myfinans Yukarıdaki mesajımdan birinde kendi linkini yazmıştım Orada hala indirimli Asıl satıcısından alın Çeşitte çok sagol üstad
Forum Rules
Yer İmleri