
 Originally Posted by 
Cover13
					 
				 
				Arpacı dost bırak turkcell formunu gel buraya orda değerini bilemediler. Bir türkü söyle, bir şiir yaz mutluluğumuzu paylaşalım.
			
		 
	 
 Cover kardeşim gösterdiğin sevgi, ilgi ve desteğe içtenlikle tesekkür ederim. 
İnsanın senin gibi iki tane daha dostu olsa yunanistanı bile feth etmeye çıkar. Rabbim yolunu bahtını açık etsin.
Sarkuysana gelirsek, 260 milyon dolar benim çok uzun yıllar önce gördüğüm (çaycı öncesi) bir piyasa değeri. 50 / 60 milyon dolarlardan nihayet tarihi piyasa değerine ulaştı. İlk 500 sanayi şirketii arasında ilk sıralarında bulunan sarkuysanın degeri bu mu olması lazım? Er Bakırın  patronuna sormak lazım.
 Hacimli  Fiyat yükselişi kağıda  ciddi alıcı/lar girdiğini gösteriyor. 
 Demek ki, Kağıdın değerini  bizlerden başka görenler de oldu.  Ayrıca, Kağıdın önünü kesmek için Üst kademelere yüklü satışlar yazılması bazılarının  da hızla silinmesi durumun ciddiyetini gösteriyor. fazla kaptırmadan izlemek lazım. Tred yapmak riskli olabilir.
Herkese bol kazançlar diliyorum...
				
			 
			
		 
			
				
			
				
			
			
				AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
			
			
		 
	
Yer İmleri