Sayfa 811/993 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    yesil soganın durumu
    ben gercekleri soyluyorum sonra olumsuz konusan ben oluyorum
    gercekten yazmayi birakacam
    onur kardeş. yazmayı bırakma sonra kurdeşen olursun.
    Daha sıkı tutarak yaz.
    Seni burada görmezssem, bi tarafım sanki eksik olur.
    Seviliyorsun.
    Tabak sevdiği deriyi yerden yere çarparmış neden? Daha kaliteli kösele olsun diye.

2. Dostlar, dolarımız tamam da bu arada bişey sormak istiyorum. bistte yatırım yapan var mı? Bu forumda Temel-Teknikçi çok iyi arkadaşlar var. Şu hisseler hakkında orta ve uzun vade nasıl olur bir fikri olan dostlar var mı? İşyat-işmen, egeen, karel, gedza, politek, ecilc, karel, jant, parsan, orge, şişe, soda, aksen, cemtaş, ecilc, aselsan , hektaş, sasa, petun ? yaklaşık 20 hisse?

3. Ey ahali
    Bu doların ipini gene kim bıraktı
    Boşunamı 2 puancık arttırdık faizi
    Yani iki dakika bakmıyorum ipini koparıyor meret
    Akşama kadar size emanet
    Ha gayret düşürün şunu😄

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Dostlar, dolarımız tamam da bu arada bişey sormak istiyorum. bistte yatırım yapan var mı? Bu forumda Temel-Teknikçi çok iyi arkadaşlar var. Şu hisseler hakkında orta ve uzun vade nasıl olur bir fikri olan dostlar var mı? İşyat-işmen, egeen, karel, gedza, politek, ecilc, karel, jant, parsan, orge, şişe, soda, aksen, cemtaş, ecilc, aselsan , hektaş, sasa, petun ? yaklaşık 20 hisse?
    Temelde hisse alır satarım. geçen yıldan KRDMD leri topladım. ortalama maliyeti 2,25e kadar indi sonra hareketlendi ve hala devam ediyoruz. Şimdi onun yanına TSKB yi aldım onun ortalamasıda 1,12. arkasından SKBNK de yapılanıyordum ki hareket başladı, ve yapılanmaya devam ediyorum. şu anda ortalamam 1,50 den biraz yukarıda. buradan basar giderse yapılanma yarım kalır.
    peki bu yapılanma nasıl bir şey dersen.
    TSKB de 1,32 den almaya başladım. her %2,5 düştükçe aldım 0,99 a kadar alarak geldim ve 1,07de bu güne kadar aldığımın yarısını aldım. çünkü ADP fonuna baktım o fiyatlardan mallanmış. 1,15 i geçtikten sonra her %2,5 çıkışında satacam . her %2,5 inişinde alacam. bu şekilde tskb 3 tl ye çıkana kadar elimde hisse var.
    KRDMD yide bu şekilde alıp satıyorum o da 4 tl ye gelene kadar bu böyle devam edecek ve elimdeki son kağıdı verecem. aşağı dönersede aynı şekilde aşağı giderim. endeks inmiş çıkmış beni ilgilendirmiyor. yeterki günlük %2,5 luk harket yapsın ve ben alayım ya da satayım.stress yok.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    niye bana sormuyorsun da doktora soruyorsun?

Doktorum kendimi sık sık göremiyorum işlerimden dolayı. hazır kendiside hazır burdayken..
    değerlendirmeye girsem olur mu. bi kapıda bi dilenci yeter ama .
    sen anladın onu?
    Ustadim tskb sizi mahvetti
    İnanin yazdiklarinizdan hic birsey anlamadim
    😀😀😀😀

Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    2 gün sonra alabilir hisse para 2 gün takas dönüşü bekler, brüt takas satıldığında
    Ayni parayla demiyor

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ey ahali
    Bu doların ipini gene kim bıraktı
    Boşunamı 2 puancık arttırdık faizi
    Yani iki dakika bakmıyorum ipini koparıyor meret
    Akşama kadar size emanet
    Ha gayret düşürün şunu😄
    Ustadim hani faiz artinca dolar artar demistiniz ya ondan iste 😀😀😀😀

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Temelde hisse alır satarım. geçen yıldan KRDMD leri topladım. ortalama maliyeti 2,25e kadar indi sonra hareketlendi ve hala devam ediyoruz. Şimdi onun yanına TSKB yi aldım onun ortalamasıda 1,12. arkasından SKBNK de yapılanıyordum ki hareket başladı, ve yapılanmaya devam ediyorum. şu anda ortalamam 1,50 den biraz yukarıda. buradan basar giderse yapılanma yarım kalır.
    peki bu yapılanma nasıl bir şey dersen.
    TSKB de 1,32 den almaya başladım. her %2,5 düştükçe aldım 0,99 a kadar alarak geldim ve 1,07de bu güne kadar aldığımın yarısını aldım. çünkü ADP fonuna baktım o fiyatlardan mallanmış. 1,15 i geçtikten sonra her %2,5 çıkışında satacam . her %2,5 inişinde alacam. bu şekilde tskb 3 tl ye çıkana kadar elimde hisse var.
    KRDMD yide bu şekilde alıp satıyorum o da 4 tl ye gelene kadar bu böyle devam edecek ve elimdeki son kağıdı verecem. aşağı dönersede aynı şekilde aşağı giderim. endeks inmiş çıkmış beni ilgilendirmiyor. yeterki günlük %2,5 luk harket yapsın ve ben alayım ya da satayım.stress yok.
    borsa kralı diyorum adam çorbasını çıkartıyor her türlü saygılar

Sayfa 811/993 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •