Bugün tekrardan 1.790.000 çıkmış yabancı .demekki satış yok şimdilik.bu arada bu rakamlar 2 gün geriden yapılan islemler.t2 var 2 gün geridendir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tekrardan 1.790.000 çıkmış yabancı .demekki satış yok şimdilik.bu arada bu rakamlar 2 gün geriden yapılan islemler.t2 var 2 gün geridendir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kılavuzu karga olanın...Hayatları ortalama düşürmekle geçecek.
Doğru Soyledin (Yazdın) yıllardır böyle bu: Hisse tavanlar yapar ortada yok, Yada çıkıştadır, yine ortada yok taaki düşüş başlayana kadar.. Vardır bir hesabı .Felaket tellalı ,gamlı baykuş, ne zaman sisli puslu hava olsa ortaya çıkıyor vesvese veriyor.. Üstelik hayatı çarpıtma üzerine yanlış aksettirme üzerine kurulu.
Şuan burada olanların çoğu malın %50 sinden fazlasını bu seviyelerden sattı.Bu malları alan spek buralarda hacim ve tavan yaomadan kimseye satamaz.Suan tahtada ne alıcı nede satıcı var tahta bomboş al gülüm ver gülüm.Endeks bozulursa aşağı salarsa ne hala yoksa mali boşaltmak için yukarı çekmek zorunda.ytd
Ağlanacak haline gülüyorsan o senin problemin hasbam. HEr düşüşte eline bir avuç tuz alıp koşuşturuyorsun ama sonun yine hüsran. Biz senin gibi Haticeye değil Neticeye bakıyoruz. Biraz ileriyi görmeye çalış çıkar şu at gözlüklerini..
Maliyetim 5,80 in altında (5,60 lardan tekrar girdim kağıda ) 4-5 Bin lotum var sadece. aşağı gelirse mal çoğaltacağım gelmezse . Yıl sonuna kadar tutarım No Problem.
Yer İmleri