Originally Posted by MR&MRS bunu size defalarca söyledim ,, elindeki meblağa miktarı deil önemli olan 100 de 1000 de 10000 de 1000000 da böle bilirsin önemli olan ne yapmak istediğin amaç para kazanmak deilmi siz en son yatırım tavsiyemde altın döviz vs yazmıştım en basiti altın 275 lerde idi şimdi 450 iyi para %50 falan işte bir çeyrek dahi alıp koysaydınız paranız değer kaybetmeyecekti dostum parayı fazla dert etmiyorum, başarmak istiyorum, zengin değilim ama bir sıkıntım yok allaha şükür.
Originally Posted by dobra dostum parayı fazla dert etmiyorum, başarmak istiyorum, zengin değilim ama bir sıkıntım yok allaha şükür. İnşaallah başarırsın abi.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Originally Posted by izci İnşaallah başarırsın abi. inşaallah.
şu pandemi dönemi alacak hisse bırakmadı, bu dönemi pas geçmek için kişinin özel çaba harcaması lazımdı. genede başaramazdı.
Originally Posted by dobra dostum parayı fazla dert etmiyorum, başarmak istiyorum, zengin değilim ama bir sıkıntım yok allaha şükür. eee başarmak istiyorum diyorsun güzel diyorsun ne güzel bir sıkıntımda yok diyorsun peki amaçın ne plansız programsız heleki 25 yıllık bir tecrübe şu an ortalığı kasıp kavurman gerekir umarım başarırsın
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Originally Posted by MR&MRS eee başarmak istiyorum diyorsun güzel diyorsun ne güzel bir sıkıntımda yok diyorsun peki amaçın ne plansız programsız heleki 25 yıllık bir tecrübe şu an ortalığı kasıp kavurman gerekir umarım başarırsın şuan bir kaç tahta yapıyor olabilmeliydim, o kadar net nasip.
Forum Rules
Yer İmleri