Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hani ben diyorum ya biriktiriyorum diye. Bir fona sardım mı her gün yavaş yavaş 200-300 topluyorum günlük, biriktirmek istediğimi. Mesela MAC minumum 10 bin adet 400-450 lira civarı ediyor, 2 günde bir, 10 bin adet alıyorum. Endeksin bir gün önce eksi yazdığı her günün sabahı 30 adet TKF alırım mesela fiks. Hiç sorun çıkmadı.
5 yılda 50 çeşit fon almışımdır bir tek bu nnf begenmiyor nedense , az diye mi vermiyor bilmiyorum, ama zaten öyle hop diye komple gayrimenkul alır gibi almak bana göre değil onu istiyorsa, endeks geriledikçe alacagım ben. Vermesin canı sağolsun, alternatif var her zaman.
Zaten twitterda da aynı şeyi söyleyen tonla adam var. Sınırlı çıkarıyorlar payı sabah yetişmiyor demek ki. Bilmiyorum.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yarın gece ABD TV'lerinde Trump- Biden canlı yayın tartışması varmış.
Piyasaları etkileyebilir.
başka bir kurumdan da deneyin.... mesela ben akbankın petröl fönünü bankadan alamıyorum , kabul etmiyor kapalı görünüyor , gidip başka kurumdan alıyorum... gerçi sizin dediğiniz farklı bi şey emiri gönderebiliyorsunuz ama alış gerçekleşmiyor gene de deneyin bi dediğim şekilde ... farklı kurumlardan emir iletin
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yarın çok önemli
Saat 11'de YEP açıklanacak.
Beklentiler karşılanmazsa dolarda ve bistte ciddi hareketlilik yaşanabilir.
bi de şu var , fönün mesela alım satım emir iletimi saatleri sabah dokuz - 13:30 arası diyelim ... sen 13:31 de gönderirsin emri , ertesi günki ( yarından sonraki gün ) alım emir sırasında öne geçmiş olursun ..... ( 5 nokta )
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri