Sayfa 440/999 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    adamlar feci telefonları dinliyor.
    iki saat önce arabanın arızasından bahsediyorduk,
    lastik beyin filan,
    tüm reklamlarda onları görüyorum şimdi.
    biri bizi rontluyor feci halde. asdas.
    Telefon numaralarını da satıyorlar.

Benim telefon ile aradığım her hangi bir yer fazla yok, buna rağmen alakasız yerlerden pazarlama telefonu geliyor.

Bir de telefonu merak edip açıp cevap verdiğin anda veritabanına işliyorlar, başka ürünler için de sürekli arıyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Telefon numaralarını da satıyorlar.

Benim telefon ile aradığım her hangi bir yer fazla yok, buna rağmen alakasız yerlerden pazarlama telefonu geliyor.

Bir de telefonu merak edip açıp cevap verdiğin anda veritabanına işliyorlar, başka ürünler için de sürekli arıyorlar.
    bende spam özelliği var.
    bir numara, bir kez spamlıyor beni.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bankalar EUR kuru girmiş dolar kuru giren olmamış bu gece.

Dolar kuru girme işinde bir burayı unutmuş demek ki.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

endekste isyat short aciyor meri ile dun ve nugun siseyle endeksi tutmaya calisiyor..surekli kafa karisikligi...is yat pastada gozuken 2 gundur short acarlar isin dogrusu bumu zaman gosterir.ben endeksin dusecegine inaiyorum bugun siseyi tavana alan bosuna almadi 1 hafta yuzde 20 yaptirdilar dusecek endekste neden pahaliya mal alsin adamlar demekki ilerleyen gunlerde endekste beklentileri var

5.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku

Girse ne yazacak?
    8.10
    al başına belayı,
    kotasyon vermem daha iyi diyordur gariban. asdas.

6.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    126 ustu long altı sort saatlık 126 altı kapanıs......longcular dıkkat ......ustu sortorler......krıtık bır gun
    adam para dagıtıo resmen cızgı cızıp duruonuz.....1 aydır....avantaj sortorlerde
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku

Unutmaktan ziyade bankaların döviz kaynağı Avrupa deniyor. Elde EUR var ise EUR kuru fiyatı veriliyor sen doları hesapla deniyordur.

Bir arkadaş kurlar otomatik başka yerlerden alınıp oraya konuyor denmişti, dolar kuru veren kaynak neresi ise o kur vermiyor da olabilir. Bir kere de dolar kuru veren kaynak nedeni ile hatalı kur girişi oldu vs diye haber yapılmıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Unutmaktan ziyade bankaların döviz kaynağı Avrupa deniyor. Elde EUR var ise EUR kuru fiyatı veriliyor sen doları hesapla deniyordur.

Bir arkadaş kurlar otomatik başka yerlerden alınıp oraya konuyor denmişti, dolar kuru veren kaynak neresi ise o kur vermiyor da olabilir. Bir kere de dolar kuru veren kaynak nedeni ile hatalı kur girişi oldu vs diye haber yapılmıştı.
    Halkbankası blumbergin hatalı verileri yüzünden tenzilatlı dolar satışı yapmıştı.
    sonra da alanları blokajla cezalandırdı sanırım.
    hatayı yap veya senden kaynaklansın ama müşteriyi cezalandır. buna asdas denmezde neye denir.

Sayfa 440/999 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •