hisse fonu yatırımcısı olarak şusıkıntılı ortamda tam Orhan babadan bir teselli ver şarkısını dinleyecektim ki Halir Reçber'in bu sabahki canlı yayını imdadıma yetişti. kısaca özetlemek gerekirse dövizdeki bu hareketin borsayı çok fazla etkilemeyeceğini ve yıl sonuna kadar yeni rekorların görüleceği bir yükseliş dönemine girildiğini söylüyor. gerçi kendisine zaman zaman ters indikatör gibi eleştiriler yapılıp tahminlerinin çoğu zaman tersinin çıktığı söyleniyor ama ben şu ortamda olaya iyi tarafından bakıp bu seferki tahminlerinin gerçekleşmesini diliyor ve umuyorum. insan dinleyince resmen rahatlıyor. zaten borsamızın oldukça ucuz olduğunu ve dolardaki yükselişin endeksi daha da ucuzlattığını belirtip kendi formülüne göre aralık sonuna kadar ara düzeltmeler olsa da genel bir yükselişin başladığını, bu kapsamda olabilecek düşüşlerin de sadece alış fırsatı olacağını söylüyor. bu tezini savunmak için de daha önce bu şekilde yükselişler olabileceğini belirttiği tarihleri falan belirtip borsada olumlu olduğunu anlatıyor. ben de inşallah diyorum
Yer İmleri