bir halt olacağı yok.
Adam olmadıklarını çok eskiden beri söylerim, koç ailesi bu ülkede pek sevilmez ama nur içinde yatsın rahmetli Vehbi Koç ve Rahmi Koç bunlardan binlerce kat daha adamdır. Yeni nesile işin doğrusu benim de kanım pek kaynamadı ama pandemi ilk başladığında en önde gördüğüm grup Koç grubuydu. Sadece benim çalıştığım hastaneye onlarca beyaz eşya bağışladılar, neredeyse her servise çamaşır yıkama ve kurutma makinası kurdular. İki ay hastanede kaldım o dönem, eve barka gidemedik, bağışlarının o kadar çok faydasını gördük ki en sevmeyen adam bile dua etti arkalarından. Bir anda Ventilatör üretme işine girdiklerini ve büyük bir açığı kapattıktarını söylemeye gerek bile yok sanırım.
SPK Bulten.
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=60
Çakma sakıp ağa.Aynı vurgular,aynı mimikler.Sakıp ağanın öyle ya da böyle bir ağırlığı vardı,sabancılar bir şekilde koç grubu karşısında rol çalabiliyorlardı.Özdemir sabancı asıl akıllı olan oydu,japonlarla sabancıyı ortak yapıp yerli otomativ sanayinde bize boyut atlatabilirdi,ne olduğu bilinmeyen bir şekilde öldürdüler.Sabancılardan başka da vizyonu olan birini tanımıyorum.Ali sabancı bambaşka bir olay onun hakkındaki düşüncelerimi buraya yazamam.
Yer İmleri