Ucak vuruldu vb spek soylentilerinin amaci para yani borsami amac dusunmeden edemiyorum yabanci short görünürken hem de
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucak vuruldu vb spek soylentilerinin amaci para yani borsami amac dusunmeden edemiyorum yabanci short görünürken hem de
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ostım en yüksekten kapatarak pozitif bir kapanış oldu.
Yayla çıkışın düzeltmesini yaptı sanırım.3 üzeri kapanış pozitif.kaldığı yerden devam inşaallah.
Afyon panik satışlar oldu ama hızlı toparlandı. Bu hacimler oldukça buralarda bırakmazlar diye düşünüyorum.
Hocam sılvr sormuştum orta vadede nasıl görünüyor?
Hayırlı akşamlar....
Yayla 2.95 e kadar geriçekilebilir
Ozbal saatlikte fincan kulbu ise bence bu hisse gider, Bence hedef 8.40 olur olmaz YTD Piyasa dalgalı
Orta uzun vade icin forumda konusulmus ancak bugun inceleme imkanım oldu mtryo ucuz kalmış ytd , hdfgsden aldigim paranin bir kismi ile mtryo icin ayirdim ben yarına ilk emirimi verdim orta uzun vade icin ayagim uğurlu gelir umarim baska takibinde olan var mi ?
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : investment34; 29-09-2020 saat: 21:17.
Asels bugün, şise dün utandırmadı. Hafta sonuna kadar iyi yerlere gelecekler..
İyi akşamlar adese yi inceleyen varmı çok ucuz kalmış gibi buralardan girilirmi acep
2018/6dan beri surekli esas faaliyetinden zararda ozsermayesi 2017den beri eriyor piyasa degeri defter degeri 0.3 lere ve altina gelirse yada faaliyet raporunda islerin donecegine dair bir sey gormek sarti ile bakarim onun disinda benim icin cok pahali
2017 basindan beri satislar 634 milyondan 234 milyona dusmus
20 milyon tl yabanci para yukumlulugu gozuluyor
Unutmadan yatirim amacli gayrimenkulleri gozukuyor onlarin tek tek incelenip fiyatlanmasi lazim (bunkar 382 milyondan 682 milyona cikmis ) 2017den beri bunlarin fiyatları dusuk yada yuksek kalmis olabilir
Sirketin yuzde 93u halka acik onuda goz onunde bulundurun birde cok fazla istiraki var onlarida muhakkak inceleyin
Ticaret ÜnvanıPara Birimiİştirak Edilen SermayeSermaye Payı (%)
Aden Dijital Hizmetler Lojistik İç ve Dış Tic.San.A.Ş.TL500.000100,00
Kule Yönetim ve Organizasyon ve Danışmanlık A.Ş.TL500.000100,00
Konestaş Konya Gıda Petrol Hayv.Eğit.San.ve Tic.A.Ş.TL6.192.96499,97
Selva İç ve Dış Tic. A. Ş.TL200.00040,00
İrent Oto Kiralama Tic.A.Ş.TL692.00011,53
İmaş Makine San.A.Ş.TL09,94
Asaf 3.İstanbul Gayrimenkul ve Tic.:A.Ş.TL2.000.0001,00
İttifak Holding A.Ş.TL524.8110,58
ytd
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri