Sayfa 531/748 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    yok abi benim umurumda deil maliyetim yok gibi bir şey çöpler yuzde 1000 yapmıs bunun dışında guvenli liman yok ha 20 ha 19 ha 30 benim için aynı rakam bu kagıt için .
    arada sıkılıyorum yapıdan denizden lot yakıyorum o kadar
    eyvallah; dediğin gibi bir bu birde halkbank (Bankalar) kaldı piyasada.

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

2. gözaltı pazarına nur yağmış sanki;

10 yıl önce bu 14 lirayken 0,60 kuruşluk dardanel bile geçti bunu....

3. Geçici olarak gözaltına alsalar buda kendine gelir belki, gözden uzak gönülden ırak takılıyoruz 😀

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    niye manupüle ettiklerini biliyorum da buraya yazmıyorum. ekmeklerine yağ sürmemek için... serap hanımı arayın bakalım ne diyecek..merak ettim.
    Serap hanım duruyor mu halen ?
    Yanlız bayan çok hanımefendi ve işini iyi yapan biri
    Bir çok şirket yat ilişkileri yatırımcıya çok kaba davranıyor bilgi taleplerinde
    Kıl olduğum her kurumu ve şirketi kısa vadeli yatırımcısı olsam dahi
    spk nezhinde inim inim inleterek istediğim her evrağı aldım şimdiye kadar ulaşamadığım hiçbir bilgi olmadı
    Nuh ta evrak talebim bir ara oldu sonra zorlamadım hanımefendi yüzünden çünkü iyi niyetli yaklaşmıştı
    Üç dört sene olmuştur bu muhabbet.
    İki veya Üç sene önceki genel kurula gitmiştim pedere giderken uğradım ordada gördüm.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sadece bir tespit! Bunların beklediği bir mal olmasın? Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla muhabbeti, isim telaffuz edemiyorum. Yazsınlar satış tarafına bakalım kaç lot bekliyorlarmış. Ancak öyle anlarız
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by Oğuz Çelikdemir Yazıyı Oku
    Sadece bir tespit! Bunların beklediği bir mal olmasın? Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla muhabbeti, isim telaffuz edemiyorum. Yazsınlar satış tarafına bakalım kaç lot bekliyorlarmış. Ancak öyle anlarız
    tahmin edebiliyorum ne kadar oldugunuama 3 un birini alırlar bence
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

7. Aziz Mübarek Çarşamba günü açtıracaklar ağzımı, yumduracaklar gözümü...başlatacaklar yapacakları işe.

Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    Yılların tecrübesi olarak edindiğim izlenim; takta manupüle ediliyor....bu süreçten sonra ne olacaksa olacak...bekleyelim görelim. hayırlısı.
    Cüneyt kardeş, bu tür bir şüphen var ise ve eminsen o zaman Manipülasyon için Borsa İstanbul (SPK Borsa İstanbula yönlendiriyor) ile iletişime geçmen gerekiyor. Dediğim gibi eminsen başvuru yapman faydalı olur.
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

Sayfa 531/748 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •