Originally Posted by kemtuz üstad hangi marka model.... şifreyi çözemedim bunların plazası kayışdağında, şeyhimle , mevlüthanımıza da birer hediye paketi olarak gönderdim. Cumartesi teslim ederiz dediler.
ne dolar ne altın ne de borsa ... en çok araba kazandırdı yılbaşından bu yana
Originally Posted by Kemtuz Biraz daha hisseden çıktım. Hangi hisse fon alsam. Bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum tkf nnf mps seçin birinden birini veya hepsini
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Originally Posted by Kemtuz Biraz daha hisseden çıktım. Hangi hisse fon alsam. Bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum Allah bagislasin ustadim
Originally Posted by Webster Suan elimdeki surtukler İcbtc Arena ki bu en kaşari Dgate Vkfyo na surtuk demiyorum henuz o zamaninda cok yuzumu guldurdu Tatilde havuzdayim aciyorum tavan Denizdeyim aciyorum tavan Yemekteyim aciyorum tavan Sagolsun cok ekmegini yedim Guvenimi sarsmadi vkfyo Sabah eksi 2 idi simdi arti 6 Ayni perfoyu çinliden beklerim
Luks yapma olm Senin bana yaptigini arena yapmadi Bir arena olma benim icin lutfen lukscum
Dagu yi ne yaptin emmi.
Originally Posted by boschyatirim Dagu yi ne yaptin emmi. Duruyor ustadim cikmam tatli geldi Tsklr
Forum Rules
Yer İmleri