Temelden vaz mı geçtik dostum[emoji4]
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temelden vaz mı geçtik dostum[emoji4]
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spekler adı üstünde spek onu anlarım
fezaya giden hisseleri hala taşıyıp bilanço konuşup fiyatı ucuz diyen ky. ler varya akıllara ziyan
lan olum rüyanzda görseniz hayra yoramayacağınız fiyatlara gitmiş hisseleriniz daha neyi beklersiniz?
zel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 29.09.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Yönetim Kurulumuz'un 29.09.2020 tarihinde almış olduğu karar kapsamındahava temizleme cihazı ve ultraviyole
sterilizasyonsistemleri geliştirebilmek adına Ar-Ge çalışmalarına başlayacağımız dün (29.09.2020 tarihinde) yapmış
olduğumuzaçıklamada bildirilmişti.Konuya ilişkin Şirketimize gelen sorular kapsamında yeni bir açıklama yapılma
ihtiyacıdoğmuştur.Şirketimiz, söz konusu ürünler ile alakalı Ar-Ge çalışmalarına, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
tarafındanakredite olan Ar-Ge Merkezimizde başlayacak olup, Ar-Ge çalışmamız neticesinde ortaya çıkacak prototip
ürününgerekli resmi makamlardan onay ve sertifikasyonlarından sonra 2021 yılı içerisinde ticari seri
üretiminegeçilmesiplanlanmaktadır.Süreç içerisinde konuya ilişkin gelişmeler oldukça kamuoyuna duyurulacaktır.
fiyatla şu haberi işte.
ihevanın üretmyi düşündüğü ürün benzeri ürünü izmirde bir firmanında üretmek için çalışmalarının olduğunu biliyorum
oğlumun arkadaşı o firmada çalışıyor
arada bir oğlumdan destek alıyordu.
sadece sen düşünmüyorsun müco
elini çabuk tut.
ahanda sana söz ilk defa bir ürününü alacağım.
bu sene satışları iyi
2021 de o ürün piyasaya çıkınca
birde reklamları dönmeye başlayınca
firma ciro patlaması yaşayabilir.
valla mücö senin bir hissen hakkında olumlu şeyler yazdığımı rüyamda görsem hayra yormazdım.
Yer İmleri