Sn Çelik çomak
Kuyas için ne dersiniz
Bir ara takip listenizdeydi yanlış hatırlamıyorsam
Tşk
Poliport diye geçiyor. Izmit te bulunuyor . Polisan holdinge bağlı çok iyi işleyen ve yatırım çalışmaları yapılan çok büyük bir liman .
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avrupa’nın en büyük 10 limanından biri olan Kocaeli’nde kurulu Poliport, yatırımlarını sürdürüyor
Poliport 1971 yılında, öncelikle Polisan Grubu’nun kendi ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulup, daha sonra, rıhtım, iskele, dolgu ve depolama tesisleri ile Anadolu yakasında İstanbul'a en yakın ve en büyük terminallerden biri haline geldi.
Türkiye’de deniz ticareti, Avrupa’nın önemli limanlarının bulunduğu ülkelerdeki elleçlenen yük baz alınarak karșılaștırıldığında, 2017 yılsonu itibarıyla Hollanda, İspanya, İtalya ve İngiltere ardından 5. sırada yer aldı. 2009-2017 yılları arasında kaydettiği yıllık bileşik %5,40 büyüme hızı ve 2009 yılına kıyasla ise %52,3 oranı ile elleçlenen yükte en yüksek artışı yakalayan ülke Türkiye oldu.
Olmip'de yabancı sitelerde satış haberi var... olmip'deki hakim ortağın türkiye pazarından çıkacağı yazılmış...konuyla ilgili fikri olan var mıdır...olmip çelik çomak üstadın da listesindeydi sanırım...kesinlikle ytd...
Hayırlı geceler arkadaşlar .Ostime buralardan girilir mi hocam ilerisi ışık mıdır ??Şu yüzden soruyorum Petkm var elimde ışık bekleye bekleye ömrüm geçti bazen takas yapmayı düşünmüyor değilim ben böyle bir dinozor görmedim 😊 . Teşekkürler
Yer İmleri