Sayfa 530/1043 İlkİlk ... 304304805205285295305315325405806301030 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    Olmip'de yabancı sitelerde satış haberi var... olmip'deki hakim ortağın türkiye pazarından çıkacağı yazılmış...konuyla ilgili fikri olan var mıdır...olmip çelik çomak üstadın da listesindeydi sanırım...kesinlikle ytd...
    arkadaşlar ben genelde şirketlerin içeriğine bakmıyorum tamamen sisteme göre hareket ediyorum yazılımını kendi tezlerime göre ayarladım sistem al verdiği zaman haberler ardı sıra geliyor mesela samat sistem al verdi haberi yeni düştü burada ne zaman paylaştım hatırlamıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Hayırlı geceler arkadaşlar .Ostime buralardan girilir mi hocam ilerisi ışık mıdır ??Şu yüzden soruyorum Petkm var elimde ışık bekleye bekleye ömrüm geçti bazen takas yapmayı düşünmüyor değilim ben böyle bir dinozor görmedim �� . Teşekkürler
    ostimde dinazordur ama petkm göre iyidir beklentisi cok gibi gözüküyor sistemsel olrak ostim nasıl bir hberle çift rakama atacaklar kestiremiyorum izleyip göreceğiz

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Yarının kacak hissesi odas ytd.. Bu arada ayen istediğim marj vermedi yarın devamını beklerim samat uykudan uyanmadı ama uyanacak ytd
    ayın 23 de yazmışım samat haber 7 gün sonra geldi örneğin

4. ekim ayı hissesini bu günmü yazayım yarınmı karar veremedim cünki yarın ne olacağı belli değil gibi görünsede 2 ci bir karara kadar deniyor yani %10 devam gibi

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ostimde dinazordur ama petkm göre iyidir beklentisi cok gibi gözüküyor sistemsel olrak ostim nasıl bir hberle çift rakama atacaklar kestiremiyorum izleyip göreceğiz
    Allah razı olsun hocam

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ekim ayı hissesini bu günmü yazayım yarınmı karar veremedim cünki yarın ne olacağı belli değil gibi görünsede 2 ci bir karara kadar deniyor yani %10 devam gibi
    Yazın gitsin hocam. Bugün yarın farketmez. Emeğinize sağlık.

7.  Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Yazın gitsin hocam. Bugün yarın farketmez. Emeğinize sağlık.
    yarın netleştiririm sistemdeki tarih saat atmadı cümleten iyi geceler

8. iyi geceler . Allaha emanet ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 530/1043 İlkİlk ... 304304805205285295305315325405806301030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •