TBB: Ekim2019-Ağustos 2020 döneminde 89 firmaya ait yeniden yapılandırılan borç tutarı 14 milyar 998 milyon TL oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Denizin altında Petrol-Gaz arayıp bulan hökümatımız,Yerüstünde Elektrik üretmek için formül bulamıyor...!!..
Tek bildiği,Canı sıkıldıkca, Koy gitsin zamını,del damını...![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Anayasa mahkemesi çoklu baro ile ilgili CHP’nin yapmış olduğu itirazı bugün karara bağlayacak
Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven görevinden ayrıldı. / Memurlar.Net
Tarım ve Orman Bakanlığı, etil alkol ve metanolün internetten satışını yasakladı. Resmi Gazete'de yayımlanan uygulama 60 gün sonra başlayacak.
Yer İmleri