Originally Posted by Webster Etkilemez Abd bu Bizimki gibi siyasi liderin saglik sebebiyle gocmez Ha ayni haber bizde ciksa olacaklari dusunemiyorum bile 😀 Boris yogunbakima girdi cikti uk a ne oldu? Hic birsey Tte ilave yapsak mı
Originally Posted by webster tskb icinmi diyorsunuz bu tecrube tskb icin gecerli degil bir ay dil doktum size bu kagittan bir bok olmaz dedim siz bana dustukce aliyorum dediniz almıyorum artık. En son 1,04 den aldım.
Originally Posted by paravarhuzurvar Tte ilave yapsak mı Aaah onu dun yapacaktik Bende bosta para kalmadi Kalsa hic durmazdim Dolar bozup yapsammi diye dusunuyorim acikcasi ona da kiyamiorum
Originally Posted by regal1 almıyorum artık. En son 1,04 den aldım. İns kisa vadede 1.5 olur İnan benim dgate in tavan yapmasindan cok sevinirim Cunku dgate oyle yada boyle yapar😀
İlk aldığım fondu kendisi,onun yüzünden bulaştım fonlara, özümüze tekrar mı dönelim Originally Posted by Webster Aaah onu dun yapacaktik Bende bosta para kalmadi Kalsa hic durmazdim Dolar bozup yapsammi diye dusunuyorim acikcasi ona da kiyamiorum Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by vagus İlk aldığım fondu kendisi,onun yüzünden bulaştım fonlara, özümüze tekrar mı dönelim Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bilemedum ustadim Kafam cok karisik
Tskb ye 1 den alis girdim
Originally Posted by Webster Tskb ye 1 den alis girdim Üstat altın için ne diyorsun.
Forum Rules
Yer İmleri