Sn yuji, fiyatı güncelleme tuşuna bastığımızda güncel değil de alış fiyatını güncelliyordu, onunla ilgili bi güncelleme yapmış mıydınız? Makroda bi kolon sabiti vermişsiniz, onu bir artırarak düzelttim, bahsedilen sorun da belki bununla ilgilidir.
Sn yuji, fiyatı güncelleme tuşuna bastığımızda güncel değil de alış fiyatını güncelliyordu, onunla ilgili bi güncelleme yapmış mıydınız? Makroda bi kolon sabiti vermişsiniz, onu bir artırarak düzelttim, bahsedilen sorun da belki bununla ilgilidir.
Bir de bununla deneyebilir misiniz: https://we.tl/t-ETNiiqEcYq
Evet makroda orası hatalı kalmış son yaptığım stopaj eklemesinden sonra
Düzeltilmiş hali: https://we.tl/t-ETNiiqEcYq
Dövizde yukarı yönlü sert hareketler olmazsa buralar kabullenildi gibime geliyor.
Faizler hiç cazip değil, kimse dövizini bozupta TL'ye dönmüyor.
Aksine her geri çekiliş alım fırsatı gibi görülüyor.
Ekim MB ppk'da artırım gelmezse ne olur bilemiyorum.
Ben belkide elden çıkarmamak üzere almış gibiyim.Düşüşlerde de takviye yapabilirim.
Tabi tüm bunlar bugünkü şartlarda geçerli.
Yarın ne göreceğiz bilinmez.
Sadece oph değil bütün hisse fonları iki aydır zarardaydı hatta oph diğer fonlardan daha iyi topladı diyebiliriz.Bazen kar ve zarar giriş zamanıyla ilgili oluyor siz iki ayda zararınızı zor çıkarmışken benim için üç aylık performansı %15 e yakın ve forumda övülen bir çok fondan daha iyi getirisi var.Forumda çoğunluk mac fonunu beğenirken benim açından performansı çok düşük.Ditaş celha cusan üçlüsünün performansına göre mac fonu kar yada zarar yazıyor.Türev kısmını profesyonel yönetemeyen fonlar pozitif olarak ayrışamıyor.Tcd bu yüzden bu forumda en iyi yönetilen fonlara örnektir.Son aylarda nnf tkf oph opi hisse fonlarının getirileri diğer fonların üzerindedir.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri