Sayfa 98/158 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon
Arama sonucu : 1259 madde; 777 - 784 arası.

Konu: TETMT - Tetamat Gıda

1. Bu spk ne iş yapar anlamadım.bir şirketin piyasa değeri defter değerinin 3200 katı mı olur.Yuhhh Allah belanızı versin be.milleti böyle batırıyorlar .bu hissenin değeri bana sorarsan 1 lira bile etmez.ama buralardan mal alıp da batanlara hiç acımam

2. Piyasa diyorsun borsa diyorsun sonra bu şirket bu kadar edermi deyip spk ya kızıyorsun.alan satan ne derse fiyat odur spk nın işi varsa hissede manipülasyon yapan ona bassın milyonluk cezayı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Vay vay vay... Zamanında 5 TL'den aldığım 6,5 TL olunca daha da yükselmez zarar eden firma dediğim kağıda bak nerelere gelmiş maşallah. Adamlar 1034 TL'den kağıdı almış, toparlar diyorlar malum sitede. Yahu bu borsa gerçekten inanılmaz bir şey. what happens in BIST stays in BIST diyorum anlayın siz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4. aşağıdaki yazıyı 17 haziranda halk cafe topiğinde yazmışım. bu yılın şampiyonu %10000 yükselen şampiyon. Şimdi bakıyorum spk bu onayın olmayacağını ilk gün görmesine rağmen neden cevap vermedi diye sormadan edemiyorum. Bence otorite burada en b,y,k suçlu. Fakat bu hissede hikaye bitmez. 17 liraya tekrar gelse 1 lot dahi almam ama bu hisseye yeniden bir hikaye yazacaklardır. Neden mi. Çünkü spekülasyonun tadını aldılar.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    TKURU, taze kuru bir marketin yada ondan biraz büyük bir şeyin borsaya açılmış hali, 290 bin lot piyasada mal var. fiyatı 5 liradan 17 oldu. dün artı 8 bugün -8. kumarın merkezi, yanlışlıkla kumar oynatılıyor diye polisler basmış o şekil. sahibi ağız değiştirmiş, ben bunu borsaya yanlış açtım, gaza geldim demiş, 290 bin lot ortaklık senedini geri verin demiş. Bu işi izleyenlerden birisi "kardeş senet başına 70 lira ver" malını vereyim demiş. Bu arada yazarken senet -8 den -0 oldu. Neyize dediğim gibi kumarın kumarı, sadece bilgi amaçlı yazdım, bakalım bir gün gelip gercekten 290 bin lotunu geri almak için senet başına 77 lira ödemeyi kabul edecek mi.

5.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Bunun 2 sorgulanması gereken tarafı olmalı...Borsada ne olursa olsun bir kağıt bukadar yukselmemeli yada yukselmesi önlenmeli alıbanak kararlarla...Bir diğer hata da biz kucuk yatırımcılarda ...Bu ve bunun gibi birçok kağıtta bu derece olmasada bugibi olaylar yaşanıyor...
    Serbest piyasada bunu yapması imkansız, doğru de değil. Ayrıca bir kağıdın yükselebileceği bir sınır olsa o sınıra yaklaşıldığında herkes satışa geçer ve taban serileri başlar.

Elbette bunun dışında başka önlemler alabilir kurumlar fakat yine asıl iş yatırımcıya düşüyor. Bir gömlek alacakken 100 tane alışveris sites gezer en uygun fiyata en güzel malı almaya çalışır ama iş borsaya gelince insanlarda para hırsından kaynaklı bir akıl tutulması oluyor.
    "Boğa piyasaları kötümserlikle doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır, coşkuyla ölür”

6. Şimdi o malum sitede yazılan bir yorum imla hataları vs tamamen şahsa aittir. Spk bu işleri düzeltmek istiyorsa bu tip forumlara el atmalı. Çok kişinin kanına giriyorlar.

"ŞİRKET İÇİ GİZLİ PLAN YAPIYORLAR İŞTE BELİRLİ BİR DALGA BANDI BELİRLEYECEKLER OZAMANA KADAR BÖLÜNME İÇİN SERMAYE YÜKSELTMEK İÇİN HAZIRLIK YAPICAKLAR GİNE TAVAN GİNE + YTD SADECE AZCIK ZAMAN KAYBEDERSİNİZ İSTER SATIŞI ÇEKİN İSTER ÇEKMEYİN ZATEN BABALAR KOYYOR SATIŞI ÇEKTİKLERİ ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ KLGYODA 20 MİLYON SATIŞ KOYDULAR 10 DAN 6 BANDINA DÜŞTÜ ARDINDAN 20 MİLYON SATIŞI ÖGLE SEANSINDA 5DK İÇİNDE ÇEKTİLER"
    "Boğa piyasaları kötümserlikle doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır, coşkuyla ölür”

7. Ben bedellilerin ne zaman prim yapmaya başladığını kaçırmışım. Bedelli eskiden şeytan görmüş kadar kaçılan bir gelişmeydi, ne zaman tersine döndü bu, algıyı nasıl becerdiler 🙂 esas onu merak ediyorum.
    Sanki bambaşka bir zamana uyanmış gibi hissediyorum bu yüzden...

Kâr yok, bari sermayeden yiyelim gibi bir anlayış yerleşti anlaşılan. Ky patlaması biraz da... Adam kenti 10 milyar dolar yapmış. Herşey çok iyi olacak diyor halen. 3ç de muhteşem kâr açıklayacakmış😋

Spk, borsa yönetimi başarısız düşünüyorum. Her seviyede yatırımcı çekmeye çalışıyorlar. Ama hep vurgun, kandırmaca, hile hurda ... Yarın birgün şöyle bir algı oluşabilir, sınırı yok ki ; Bir şirket var epeydir kâr edemiyor. Her yıl zarar. Bir karar fabrikayı kapatma kararı, çalışan sayısı minimum, sonuç zarar 0, bilanço da sıfır ama olumlu işte 😎 vur yukarı,,, valla olur mu olur 10 tavan, zarardan kurtuldu ya

Spk neden batırsın kim ne yaparsa kendi yapar araştırmadan alıyor kademeli alım nedir bilmez tavan tavan tey tey nidaları havada uçuşuyor
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    Bu spk ne iş yapar anlamadım.bir şirketin piyasa değeri defter değerinin 3200 katı mı olur.Yuhhh Allah belanızı versin be.milleti böyle batırıyorlar .bu hissenin değeri bana sorarsan 1 lira bile etmez.ama buralardan mal alıp da batanlara hiç acımam
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 98/158 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •