Sayfa 616/1002 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Tca % -0.40
    Zpf % +0.88
    Mps % +0.33 / 2,127516

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    izah edemedim ... seat 13:30 a kadar verilen alım emirleri akşam kapanıştan yani yarın ilan edilen fiyattan sizin hesabınıza geçecek ya .... yoğunluk olduğunda verdiğiniz emir iptal ediliyor ise ....... o zaman ertesi gün için yani 2 gün sonrası için seat 13:30 dan sonra emir girerseniz 2 gün sonrası için emriniz ön sıralarda olmuş olur ... yani mesela pazartesi seat 13:49 da emir verirseniz salı günü için değil çarşamba günü için çarşamba zabahı ilan edilen salı gününün kapanış fiyatından alım girmiş olursunuz ... ilk sıralarda olursunuz alım emrinde , yoğunluğun önüne geçmiş olursunuz ...

işte hayat böyle akıyor zaman yanılgısında ve bu da güzel bi şey ...
    Şu oynak piyasada o kadar erken emir vermek için o fona büyük bir bağlılık duymak lazım bence.
    Gün geliyor 13.29'a kadar beklemek gerekiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    EID eksi
    Blcy eksi
    Koc eksi
    EİB nasıl çıkacak bakalım bu işten.
    Gldtr de eksi yapmış, kurtarırsa dolardan kurtarır

4.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    izah edemedim ... seat 13:30 a kadar verilen alım emirleri akşam kapanıştan yani yarın ilan edilen fiyattan sizin hesabınıza geçecek ya .... yoğunluk olduğunda verdiğiniz emir iptal ediliyor ise ....... o zaman ertesi gün için yani 2 gün sonrası için seat 13:30 dan sonra emir girerseniz 2 gün sonrası için emriniz ön sıralarda olmuş olur ... yani mesela pazartesi seat 13:49 da emir verirseniz salı günü için değil çarşamba günü için çarşamba zabahı ilan edilen salı gününün kapanış fiyatından alım girmiş olursunuz ... ilk sıralarda olursunuz alım emrinde , yoğunluğun önüne geçmiş olursunuz ...

işte hayat böyle akıyor zaman yanılgısında ve bu da güzel bi şey ...
    Para bir gün boşta duracak, iki gün sonrasının fiyatından o da iptal edilmezse hesaba geçecek. Başka fon alırım daha iyi

5.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Para bir gün boşta duracak, iki gün sonrasının fiyatından o da iptal edilmezse hesaba geçecek. Başka fon alırım daha iyi
    boşta durmayacak tefasta nemalanacak
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Muhtemelen, toplam pay miktarına sınırlandırılma getirilse de ( 200m pay sınırı getirmişler sanırım), endeksin ve dolayısıyla nnf'in kısmen gerilediği günlerde çıkış olacaktır. Genelde bizdeki yatırımcı, fonu hisse senedi gibi görüp; kar ettim çıkayım mantığında olabiliyor. Yani satanların payı benim gibi sadece küçük küçük biriktirenleri karşılar diye düşünüyorum. Yurtdışının aksine bizde endeks arttıkça hisse fonların portföyü/taliplisi büyür, düştükçe azalır/çıkış olur. Ama genel baktığımda da, bundan vazgeçeceklerini sanmıyorum . Kimse 'yeter çok mal sattım' demez orta vadede. Nmf diye hedef portföy ikinci hisse senedi fon çıkarırlar en fazla.
    Aslında istiap haddi 300-400 m civarı idi zaten. Bir süre daha bekleyebilirlerdi.
    Bütün dileğim, büyük bankaların da kariyer planlamasında basamak yeri yerine ( şube müdürlerini atayarak değil) , yetenek ve kafa avcılığı yaparak portföy yöneticisi kadrolarını oluşturmaları ve fonlarının artık endeksi düzenli geçebilen hüviyete kavuşması, benzer fonların da çıkmasıdır.
    Gerçi benim hayalim hisse fonlarda portföy yöneticilerinde lisans mecburiyetinin, minumum %80 hisse oranının, taşınabilecek minumum hisse sayısının da kalkması. Çok güvenilen ve rapor oluşturulan, tüm akışı bilinebilen tek bir şirket hissesi bile taşınabilmesidir. Ama regülasyon bizim ata sporumuz maalesef.. Hemen bir şeyler düzenlenecek ille. Mutlaka bir düzenleyici kuruluşun kılıcı tepede sallanacak.
    Yaşar Yıldırım 2 ay içinde katılım hisse senedi fonu da çıkaracaklarından bahsetmişti
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp şahsi görüşümdür.

7. İş Ppf eksi, ilk defa görüyorum, böyle bir şeyi...

8.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    İş Ppf eksi, ilk defa görüyorum, böyle bir şeyi...
    Daha öncede oldu bir kaç kere.
    Bugün bazı PPF'ler aşırı derecede düşükler zaten.

Sayfa 616/1002 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •