Sayfa 568/1043 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    aefes aylık listede artık seker ve albrk katılım bank kurma konusunda baya ilerleme kaydetselerde yol uzun sabırlılrın kazanacağı 2 hisse tektu arazi konusu var sinsice bıktırmaya çalışıyor vangd daki taktiğin aynısı yapılıyor her zaman dediğim gibi sabır cok önemli
    sn. çelik comak sabır konusunda çok haklısınız. bizim yerli ky ların coğunluğu sabırsız. bu konuda ben de kendimi bazen eleştiriyorum.
    Birçok hissede hissenin fiyatı 15-20 kademede sadece 1-2 hafta kalsa bile oradaki ky lerin elindeki hisselerin çoğu rahatlıkla alınabilir.
    ayrıca kısa vade al sat yapanlara göre doğru zamanda doğru fiyattan alım yapan ve uzun vade düşünen sabırlı olan yatırımcıların kazancı çok daha yüksek oluyor.

2. Sagolun celik comak hocam iyi akşamlar
    polho 6 liraya kadar önü boş bu ay o hedefi görebilir YTD NOT OLARAK ŞUNUDA BELİRTEYİM 3.88 ÜZERİ KALDIKCA O HEDEFİ GÖRÜCEKTİR
    SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    sn. çelik comak sabır konusunda çok haklısınız. bizim yerli ky ların coğunluğu sabırsız. bu konuda ben de kendimi bazen eleştiriyorum.
    Birçok hissede hissenin fiyatı 15-20 kademede sadece 1-2 hafta kalsa bile oradaki ky lerin elindeki hisselerin çoğu rahatlıkla alınabilir.
    ayrıca kısa vade al sat yapanlara göre doğru zamanda doğru fiyattan alım yapan ve uzun vade düşünen sabırlı olan yatırımcıların kazancı çok daha yüksek oluyor.
    sabır konusunda beni takip edenler baya bir yol katetti hatta sabır testi bile yaptık esma ile

4. Bu başlığı şu anda 50 kişi okumaktadır. (8 üye ve 42 ziyaretçi)

, candostu, Gardaş01, mx_61, nazelyon, Soner1234, unsali, yerli bu 42 kişi neden üye olmuyor bazen sorguluyorum kendimce

5. sistem 20.. 30 hisse veriyor günlük lakin mümkün mertebe ucuz olanları yazmaya gayret ediyorum

6. bu arada afyon çimentoda bir silkeleme olabilir buaralar daha öncede bahsettim iyi tutunun düşmeyin afyon DİKKAT olanlar için YTD

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu arada afyon çimentoda bir silkeleme olabilir buaralar daha öncede bahsettim iyi tutunun düşmeyin afyon DİKKAT olanlar için YTD
    Yapistik kuyruğuna bırakmayız hocam istediği kadar sallasin ,o kedi buraya gelecek😂😂

8. Hocam krtekte 4.96 direnci bir turlu kiramadi hacim cok dusuk
    bu arada afyon çimentoda bir silkeleme olabilir buaralar daha öncede bahsettim iyi tutunun düşmeyin afyon DİKKAT olanlar için YTD

Sayfa 568/1043 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •