Alıntı Originally Posted by buraktuncaoglu Yazıyı Oku
Babacan kardeş senin endişelerini tamamı aslında cevaplanması gereken sorular olarak önümüzde duruyor. Sana bu noktada katıldığımi oncedende söyledim. Ancak ıskaladığın durum şu bence: düşüşün ana sebebi pazar değişikliği olmayabilir. SPK'nın uyguladığı haddinden fazla ve adaletsiz tedbirler tahtaya olan ilgiyi sıfıra indirdi ne yazıkki. Bu psikolojiyi kaldirabilen, hisseye güvenen yatırımcılar sabırla bekliyor. Ancak bir bu kadarda 1,5 aylık esponansiyel düşüşü hazmedemeyenler var ki ana problemimiz aslında bu arkadaşlar.
Benim inandigim şey şu: Hiçbir düşüş sonsuz değil. Mutlaka bir noktada stoplayacaktir. O noktada bir tahtacı burayı satın alacak mutlaka. ( bu arada o tahtacınin bir süredir vakifta mal toplayan amca olduğunu düşünüyorum)
Zararın büyük bir bölümünü bu amca sahneye cikinca amorti edeceğiz bence. Daha sonra ana hissedardan gelecek kararı beklemek dışında bir çare yok. ( bu arada ben eksi maliyetliyim ve hiç acelem yok)
Elbet eksi özsermayeli yada özsermayesi sermayesinin 5 te 1 i olan uyduruk firmaların tavan furyası bitecek. İşte o günler şimdilerde kimsenin yüzüne bakmadığı kentin, kartonun, sasanin, hektasin vs nin günü olacak. Biz o güne kadar hangi noktaya inerse insin sabırla sıranın bize gelmesini daha doğrusu piyasada olması gerekenlerin olacağı günleri bekleyeceğiz. Stresle başa çıkmak güç ama depremde 20. Kattan atlayan adam olmayacağız. Masanın altına sakladık sarsıntınin geçmesini bekliyoruz.

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum tesekurler..
demek konuşa ķonuşa anlasiliyor insanlar.. demek istedigimi endiselerimi ve belirsizlik hakinda ki dusuncelerimi guzlece anlamis adam gibi cevap vermisin.
Pazarin bol olsun.
Ben kottan cikma ihtimali tam okarak kalkmadan yada sudan ucuz olmadan almyacagim.
Benim fikrim olursa ben para kazanirim.
Yok sizin dediginiz olursa siz para kazanirsiniz..
Borsa zaten bu demek
Saygilarimla.