Hikayesi nedir bu hissenin? Beklentimiz nedir?
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hikayesi nedir bu hissenin? Beklentimiz nedir?
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın birinci seans ile 23 Ekim seans sonuna kadar brüt takas geldi, Hayırlı olsun
Yazmayim diyorum ama buradakileri yanlış yönlendiriyorsun Sen gerçekten bu işi bilmiyorsun milyonlarca lot alınmadı takaslara bak anlarsın işlem yapılarak araya atlayanlara verildi bundan sonra her yukarı gidiş satış fırsatı hele bilanço gelsin görürsün
Hee kumara aldıysan oynandı bitti geçen seneye göre 5 katına 9 liradan 2.5 katına gitti.
Ve ikili tepe yaptı.
Bilanço okuma yok grafik yok tahtayı okuma yok ne var sermayesi düşük şirket al yat biriniz bana anlatsın diğer kumarlar bakmadan bu şirket niye 25 olsun hangi bilanço ile 7 kuruş temettü ile en azindan bir fk ya bakın düşün alttan alma mevzuunda gelince zaten düşüyor benim yazmama gerek varmi tahtayı ben mi yapıyorum.
Birde fk ya bakın aksigorta ahayat ismen hatta 750 liralık ege ene bakın hangisi ucuz
Yazmıyayım diyorum emmee 23,72 den 19,43 düşünce ortaya çıktın yanlış yönlendirmeye soyunup 15 lere doğru gelir falan diye yazdın kağıt tekrar yukarı verdi 23,54 çıktı saatlerce tavanda kilitli kaldı sesin soluğun kesildi ortadan toz oldun kağıt düştü yine ortaya çıktın tüm teknikçilerin dediğ gibi ben haklı çıktım diyorsun şimdi, dün neredeydin ,
fiyat kazanç diyorsun dere diyorsun tepe diyorsun bir liralık kağıtların bin lira olduğu bin liralık kağıtlarında bir lira olduğu bir borsadayız şimdi asıl neyin ucuz olduğuna bu forumdaki arkadaşlar karar versin , kim ucuz
yarın kağıt yükselirse bakalım gene gelip dere tepe edebiyatı yapacakmısın merak ediyor insan düşünce ben bildim böbürlen çıkınca kaybol ,ucuzluk eyi değildirrrrr hem sen eyilik meleğimisin sattın gittin burada ne gezeliyon amca get işine bak bizim gibi işi bilmeyenlere akıl vereceğine ,heç gereği yok
ha birde engin bilgilerin doğrultusunda satalımmı ne diyorsun ne de olsa işi bilensin sat de yarın satayım ,ya çıkarsa ne yapıcan ,iyisimi kendine gel başkalarının işine burnunu sokmaya kalkışma
Sayın Nilkiz acsel ile yazdığınız şirketleri kıyaslamak hiç mantıklı değil, acsel’in özkaynağı henüz 45 milyon lira, diğer yazdığınız şirketlerin özkaynağı en düşük olanı bile 750 milyon yani o hisselerde atı alan Üsküdar’ı geçmiş tabi yazdığınız şirketler güzel ve yükselmeye devam eder ama henüz özkaynağı 45 milyon olan bir şirket henüz yolun başında gibidir. Temettü konusu ise hiç önemli değil çünkü ne kadar yüksek temettü o kadar düşük fk ne kadar düşük temettü o kadar yüksek fk, acsel’de temettü düşük olduğu için yüksek fk olması normal. Önemli olan kazancın artması temettü az olsa da olur. Sayın Horasanlı geleceği okuyor ama Siz sadece bugüne odaklanmışsınız.
Git fk nasıl hesaplanır önce onu öğren sonra avukatlık yaparsin
La havle bir de böyle artist artist konuşuyorsun ya çok biliyormuş gibi, Sen önce bilanço okumayı öğren, yüksek temettü veren şirketlerde geçmiş yıllar karları sıfıra yakınken düşük temettü verenlerde geçmiş yıllar karları çok birikir, peki bu ne demek? Söyleyeyim her an yeni bir yatırım ve yeni kazançlar demek. Sen daha temettüsü düşük olan şirketlerin fk’sının yüksek olacağını bilmiyorsan bu işi bırak, git kumda oyna.
Ayrıca madem düşük fk’lı şirket arıyorsunuz bir çok banka ya da sigorta hisselerin fk’sı 4-5’ler civarı, mesele sadece fk değil.
Yer İmleri