Sayfa 318/1002 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. evinin ofisinin arabanın camlarını izopropanol alkolle bi güzelcene sil bak bakayım nasıl kir çıkıyor , her gün sildiğin camdan ....
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Itoğlu ite bakın hele AMK yalancısı, oradan geçen bir vatandaş seni ikaz etti, o bayrakta şehitlerimizin kanı var dedi, sen istediğin yere şikayet et dedin soysuz herif...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    100 bin, 500 bin, 1 milyon olarak EUROBOND a şu an olan 5.3 faiz oranı ile 2 yıl vadeli bir yatırım yapıldığında;

Vade sonunda ki (100 bin, 500 bin, 1 milyon olarak ayrı ayrı para miktarlarına göre mevzuattaki gelir vergisi oranları ile ödenmiş hali ile) gerçek kazanç oranı ne olurdu?

Bu neden önemli?
    Örneğin yüzde 3 ile mevduat yapsan (kaynağından kesildiğinde) başabaş mı gelir, onu merak ettim.
    kişiden kişiye değişebilir, net oran hesaplamak zor. ancak kabaca faiz gelirleri en üst basamağa dahil olup da hiçbir indirim / gider vb. yoksa %40 vergilendirilir.

hesabı şöyle; alınacak her faiz (kupon) ödemesi, ilgili takvim yılı içinde diğer beyana dayalı gelirler eklendikten ve kanunen kabul edilen giderler düşüldükten sonra -ayrıca ilk kupon ödemeniz ise alımda ödediğiniz birikmiş faiz de ilgili beyannameden düşülerek- sonuçta hesaplanan kazanç; eğer beyan sınırını -senelik 49 bin tl sanırım- aştıysa; hangi basamağa dahilse toplam tutara göre (%15-%40 arası) o oranda vergilendirilir. vergi, kupon ödemesinin geldiği tarihteki kur üzerinden tl cinsi hesaplanır. bu yüzden kupon ödemelerini örneğin, ocak ve temmuz 2021 yılında aldığınız eurobond faiz gelirleri için beyan mart 2022' de yapılır, mart ve temmuz 2022' de iki taksit olarak ödenir. kaynağında stopaja göre hatrı sayılır bir avantaj denebilir.

en büyük dezavantaj ise alınan risk ile birlikte anaparaya ihtiyacınız olursa ve itfasından önce satarsanız alım-satım kazancı da vergilendirilir. bu da eğer kur artmışsa kur kazancının da vergilendirilmesi demek. böyle bir durumda paşa paşa dolarınızı vadesiz hesapta tutmaya göre bile zararda çıkma olasılığınız vardır.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Itoğlu ite bakın hele AMK yalancısı, oradan geçen bir vatandaş seni ikaz etti, o bayrakta şehitlerimizin kanı var dedi, sen istediğin yere şikayet et dedin soysuz herif...
    Birkaç ay sonra mühendis kadrosuna geçirilerek cezalandırılacak olan vatandaş.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Medya kontrolüne güzel bir örnek.

Economist dergisi, Türkiye'nin Dağlık Karabağ çatışmasındaki rolüne ilişkin bir haber yayımladı.

“Destek sadece sözde kalmadı. Türkiye'nin yüzlerce Suriyeli paralı askeri Azerbaycan için savaşmak üzere gönderdiğine dair kanıtlar artıyor. Sosyal medyada cephe hattındaki Suriyelilerin videoları dolanıyor. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, çatışmalarda şimdiden 72'sinin öldüğünü söylüyor. Paralı askerlerin kullanımı,

——-Azerbaycan'ın 30 yıl önce kaybettiği ve etnik Ermenilerin yaşadığı ufak, dağlık bölge için gençlerini seferber etmekte zorlandığına işaret ediyor. Ermenistan'da, tersine, her yaştan erkek, askeri geçmişleri olmasa bile harekata katılmak için yazılıyor."——-

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-54473318

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Etnik Ermeni ne oluyor, anlamadım cahilliğime verin .

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Köken kelimesi atlanmış olabilir

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Covid + için sağlık ekibi arar hasta ile görüşmek istiyorum diyor

Hasta 7 yaşında istiyorsanız vereyim Konuşun demiş Ailesi .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bilemem anca varsayımda bulunabilirim. Ermenistana vatandaşlık bağı olmayan ermeni diye anlıyorum.
    Mesela dw hep şu cümleyi kullanıyor.

“Dağlık Karabağ'da Azeri ordusu ile Ermeni milisler arasında yoğun çatışmalar yaşandığı bildirildi.”

Ermenistan ordusu olmasın o ?

https://www.google.com.tr/amp/s/amp....ndi/a-55068791

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 318/1002 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz