Sayfa 896/999 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Viop - XXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    eğer 7.858 altında kapanırsa(yakın zirve), güç kaybıdır.

dolara al demekte zor,sat demekte zor..ama bir noktayı da düşünmek lazım.
    resmen bu rakamın etrafında dolanıyor. illaki net bir görüntü bırakmayacak.

kapanışı merak ettim.18 dakika var

neyse

iyi geceler

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İşte oyun burada başlıyor ariston biz bilmiyoruz Badem spor biliyor , bu yüzden endeks ağırlığı olan tahtalara bir anda surf yapmaları bu yüzden , bu tahtalarda ne kadar yabancı kalmış hepsi biliyor , bu bir sistem .
    Bademlikler borsadan morsadan annamaz, hatta pek çok mevzudan çakmazlar; medeni, beşeri, uhrevi vesair..
    Boşverdik onnarı, sal gitsin.. Hele finans dahil ilim bilim vs. anca nal toplarlar guduBETler.
    Son düzenleme : ConSenSus SenSor; 10-10-2020 saat: 00:10.

3. eğer trakya ise bu kadar çoksa 50 milyar dolar bile para girişi sağlanır anında.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Aynen öyle osur osur ipe bir bir kez bile bir tek kişiyi dinlemedim / okumadım medyacilardan. Iyi olsa kendi kazanır orda boş boş konuşmaz iyi olan...
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bloombergte izlediğimiz üstatların, sanırım
    Tamamına yakını senet almamış ve vadeli işlem yapmamış tipler..

İşlem yapan bizler, atıp, tutan, sallayan onlar..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Abi bu yan hisseler neden böyle 3e-5e-10a katladi sence. U30 u50 sürünüyo Kimler yapıyo bu hareketleri. Bu hisseler de satışlar başlayınca ordan çıkan para u50 ye girermi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yan hisseler dediğin çok kötü şirketler. hisselerde zaten pek kimse yoktu, kimselerin olmadığı hisseleri spek olarak her gün tavan yaptırırsan bir ay sonra milletin dikkatini çekersin ve bu şekilde bir saadet zinciri yaratırsın, bir spek olarak ne zaman ki ufak ufak sattığın hisseler biter yuksek ihtimal tabanlar başlar. hisselerin ufaktan satılmaya başlandığını ise bist 100 ün yükselişinden anlarsınız. Bence endeks 110 binlerdeyken ufaktan satış başlamıştı yan hisselerde. Artık 10 sene aşağı gider. 100 bin iiraya aldığın hisse 1000 liraya düşer oralarda %300-500 lük hareketlere devam eder.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aynen öyle osur osur ipe bir bir kez bile bir tek kişiyi dinlemedim / okumadım medyacilardan. Iyi olsa kendi kazanır orda boş boş konuşmaz iyi olan...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hiçbir risk almadan sadece günde TVde yarım saat çıkıp 25 papel almak güzel iş değil mi ki .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Her an herşey olabilir artık..
    Kel göründü malumun, koktu bile ortalık yıllar beri tey tey..
    Sizler neler dü$ünüyonuz breh breh sanduka seçimlere dair, saayın Smyrna style Paragöz ?..

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Onlar düşerken 80 bin diyor, yükselirken de 120 bin
    Ben onlar kadar anlamam bu işten.
    108 bindeyken yatayda mal toplanıyor , bana göre yön yukarı demiştim. Defalarca da pozitif bakışımı ara ara yazdım. Ona göre de alım yaptım.
    Geçenlerde yazdığım gibi de 120 binde isteyene malları verip , endekste de güçlü bir short açarım diyorum.
    Sadece acemiler dipten alıp, zirveden satabilir. Ben diz kapağı, çene arasında takılırım. Yeter bana. standartı olmayan, bir oyunda

120 bin üstünde haftalık 1-2 kapanış görmek lazım 135 binleri konuşmak için. Yoksa aynı gün içinde 118 den 120 bine , akşamda 115 bin de kapanış da olasıdır.
    120 binden maliyetlenen çok, oraya geldiği zaman satıcı çok olur.
    valla arkadaşım siz ne kadar zamandır bu işin içindesiniz bilemem ama benimkisi üstüste koyarsam eğer boyumu aşar. bakın bunu kendime bir pay çıkarmak amacı ile söylemiyorum. çok insan bilir, en azından böyle iddia ettiğimi bilirler. oda şu: ben kesinlikle piyasanın kullandığı iğne ucu kadar bir sistem kullanmıyorum. işin başından şu ana kadar hep kendi doğrularıma inandım. yani falanca üstad şunu demiş filanca bunu demiş hiç etkisi altında kalınmamalı. çünkü ne kimsenin benden bir üstünlüğü var, nede sizlerden. allah onada akıl vermiş bizlerede. haa ben tecrübeliyim diyebilir evet bu çok önemli bir avantaj doğru ama bende tecrübeliyim. yani sözün özü her oyuncu kendi tecrübeleri ışığında bir sistem yaratabilir. yaratılıyorda ama deneme yanılma yöntemi ile çok zaman aldığı için biraz sabır gerekiyor.. şuna inan en basit denilebilecek sistem bile zamanla zamanla yanlışlar ayıklana ayıklana ter temiz bir sistem olarak kullanılabilir. ben buna gönülden inanıyorum. yani okulu olmayan, standartı olmayan bir oyunda bir başkasının öngörüsü kendi düşüncesi olarak kabul edilmeli diye düşünüyorum...
    Son düzenleme : karar_anı; 10-10-2020 saat: 00:31.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 896/999 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •