İyi geceler,sn. Webster çok geçmiş olsun,yapılan tavsiyelerin yaninda size alkol bazlı propolis öneririm,20 CC lik olanlardan bir tane bitirin,kış süresinde hiç hasta olmazsınız,ayrıca eşinize ve kızınıza da verebilirsiniz, faydasını goreceksiniz,daha detaylı bilgi almak isterseniz internette bulabilirsiniz, tekrar geçmiş olsun.
Gudmonin ol
Ar you olrayt?
İlginç bir istatistik
Borsada bu yıl zarar eden şirketlerin ortalama yıl içi getirisi %264 iken karlı şirketlerin ortalama getirisi %111 olmuş.
FK Oranlarına Göre Getiriler:
0-10 arası: %53,7
10-20 arası: %129,4
20-30 arası: %121,7
30 ve üstü: %258,6
Selamlar inek obası.
Herkes otlanmaya gitti galiba
Dinlemece hee..
Hocam bu ülkede kıçına don alacak parası olmayan ama kumarhaneden çıkmayan, ailesinin rızkını vs. kumarhanede yemekten çekinmeyen insanlar yüzünden 90larda kumarhaneleri yasaklamak zorunda kaldılar.
Herkes "vurgun" peşinde. Az parayla milyoner olmanın hayalini kuruyorlar. Bu ülkede çiftlikbank gibi ve diğer ponzi sistemlerine milyarlarca lira kaptıran insanlar var. Ayni sistemlerin farklı adlar altında tekrar ve tekrar aynı kişileri dolandırmışlığı var.
Sülün Osman'ın yarım yüzyıl önce söylediği şey hala geçerli; "Ben, aslında beni dolandırmak isteyenleri dolandırdım."
Bu söz her şeyi anlatıyor. Bizim ülkemizde çok ciddi bir "ahlak" sorunu var. Ve bu sorun din ile çözülecek bir şey değil. Dindarlaştıkça ahlaksızlaşıyor memleket.
Yer İmleri