Sayfa 939/999 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Teknik açıdan bakarsak

Sistem ve teknik artı kapanış der

Ama amaç nanelik olsun

Eksi kapanış bekliyorum arkadeşler

2. Arkadaşlar konu dışı bir şey almak isterim. Evim var Konya'da sitede(site demeye bin şahit ister) yönetici seçim de yapmıyor bırakmıyor da adamin bir nevi geçim kaynağı site. Dört yıl oldu üçüncü kez asansör motoru değişti. Ben zemin katta oturuyorum. Asansör ile zerre işim yok ama ödüyorum. Bir de ısınma sisteminde problem var. Benim oturduğum cephe 5 derece daha az dolaşımda. İki dolaşım sistemi var. Bir de evin değerini rayiç bedel dört yıl önce düşük göstermişler, evi kredi çeken birine satarsam ilerde bankadan yakalayabilirler. Su an iki müşteri vsr nakit alacak. Evi satıp başka bir ev alamam bu büyüklukte ev. Parayla dolar alsam. Kiraya ciksam önümüzdeki yıllarda faiz ve dolar artarmi. Konut fiyatları düşer mi. Engelli olduğum için gezip dolaşmamumkyn değil. bu konuda fikren yardımcı olur musunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar konu dışı bir şey almak isterim. Evim var Konya'da sitede(site demeye bin şahit ister) yönetici seçim de yapmıyor bırakmıyor da adamin bir nevi geçim kaynağı site. Dört yıl oldu üçüncü kez asansör motoru değişti. Ben zemin katta oturuyorum. Asansör ile zerre işim yok ama ödüyorum. Bir de ısınma sisteminde problem var. Benim oturduğum cephe 5 derece daha az dolaşımda. İki dolaşım sistemi var. Bir de evin değerini rayiç bedel dört yıl önce düşük göstermişler, evi kredi çeken birine satarsam ilerde bankadan yakalayabilirler. Su an iki müşteri vsr nakit alacak. Evi satıp başka bir ev alamam bu büyüklukte ev. Parayla dolar alsam. Kiraya ciksam önümüzdeki yıllarda faiz ve dolar artarmi. Konut fiyatları düşer mi. Engelli olduğum için gezip dolaşmamumkyn değil. bu konuda fikren yardımcı olur musunuz.
    Oturduğun ev ise başka evin yoksa satıp dolar almak borsaya girmek enayiliktir

Kat kanunu göre asansörü kullanmadım ödemem deme lüksün yok ancak Evi satıp asansörsüz yer alabilirsin

Şahsen emlak balonu bekliyorum ilerki süreçte aynı araba balonu gibi

fazladan 955 puan pala yukardan kapamış...cuma günü...

J.P. MORGAN, ARÇELİK İÇİN HEDEF FİYATINI 19.90 TL'DEN 31.00 TL'YE, TAVSİYESİNİ NÖTR'DEN OVERWEİGHT'E YÜKSELTTİ..

dikkatli olma zamanı!ARCLK

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar konu dışı bir şey almak isterim. Evim var Konya'da sitede(site demeye bin şahit ister) yönetici seçim de yapmıyor bırakmıyor da adamin bir nevi geçim kaynağı site. Dört yıl oldu üçüncü kez asansör motoru değişti. Ben zemin katta oturuyorum. Asansör ile zerre işim yok ama ödüyorum. Bir de ısınma sisteminde problem var. Benim oturduğum cephe 5 derece daha az dolaşımda. İki dolaşım sistemi var. Bir de evin değerini rayiç bedel dört yıl önce düşük göstermişler, evi kredi çeken birine satarsam ilerde bankadan yakalayabilirler. Su an iki müşteri vsr nakit alacak. Evi satıp başka bir ev alamam bu büyüklukte ev. Parayla dolar alsam. Kiraya ciksam önümüzdeki yıllarda faiz ve dolar artarmi. Konut fiyatları düşer mi. Engelli olduğum için gezip dolaşmamumkyn değil. bu konuda fikren yardımcı olur musunuz.
    Seçim de yapmıyor derken?
    oturdugunuz konut tek eviniz ise boyle kalsın
    giderler ortaktır, ben giriş kattayım asansör kullanmıyorum, ben çatı katında değilim çatı bakım masrafına karısmam diyemiyoruz.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    doco göltaş gözde al daha iyi bence...

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    ev fiyatları düşmez , tüm giderler ortaktır ; asansör kullanıp kullanmamak bişey ifade etmez, en üst kattaki benim koridorum temizlenmesin der o zaman..
    evi satıp dolar alırsan bı şey değişmez, faizler artar ,dolar artar..faizler düşmez bı sure..
    faizleri tatminkar boyutta yukseltirse dolar düşer..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8. Uzerıne para ekleyıp baska ev alınması durumu harıcınde oturulan ev satılmaz.
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 939/999 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •