Sayfa 644/1002 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Haydo dayının yeni atı algyo yavaştan bir hareket yapıyor.
    hızlı giden atın......
    böylesi daha makbul...

2.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Haydo dayının yeni atı algyo yavaştan bir hareket yapıyor.
    evet de Haydo Dayı , majite algyo yu eylül ayında eklemiş dikkatinizi çekerüm ... eylül ayında ne fiyat ortalaması ile eklemiş bilmiyorum , kapta gözüküyor mu kaç ortalama ile algyo alımlarını yapmış
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3. süha son dönemde pek şey olmasa da gene de mevdüat faüzünün üzerinde seyir eyliyor ortalamalarda ... kardeşi suçi de aynı
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    tkf teklemeye başladı bu aralar...
    Esas bocalayan Mac, aylikta listenin diplerinde

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Katılıyorum bende kademeli olarak once Suc simdide Sua dan cikiyorum son kademem kaldı.

Başarıli bulduğum GMA ve EIB ikilisine risk algima gore dagittim.
    GMA bir ara çok kötü gitmişti. Şimdi toparladı görünüyor. Bu arada ona bezer FİD fonu ile mukayese ettiğimde gma %44 hisse taşırken, fid %53 hisse taşıyor. Diğerler yatırım arçları da benzer ve biraz da farklılık gösteriyor. Ama FID in getirisi daha iyi. İncelediniz mi? Bol kazançlar

6. MAC anlık + 0.88
    bugün en iyi hissesi portföyüne yeni eklediği algyo + 2.57

7. Dostlar bir önceki haftanın net getirisi ile bu haftanın getirisi arasındaki veya haftalık olarak ne kadar net yüzdesel olarak kazanç elde ettiğini tespit etmenin excelde formülü ne arkadaşlar .bir önceki haftanın net miktarı ile bu haftanın net miktarı oranlamasına göre mi yapılacak

8. genel olarak değişken fonlar iyi getirmiş bugun

Sayfa 644/1002 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •