ahmet mergeni dinliyorum anlamak için. eğer gerçekten oynadığı oyunun tamamı buysa hiç tevazu göstermeye gerek yok valla ben bunuda cebimden çıkartırım kesin olarak hemde. ama kimse ile paylaşmayacağı kendine özel bir sistemi olduğuna inanıyorum. çünkü 30 senelik borsacı eğerki göremiyorsa demekki buda çizgi orasıdır burasıdır diye bozuk plak gibi takılmış kalmış... olabilir. ben bi zaman neydi o kızın adı. cıvıl cıvıl öten bir kız vardı. şimdi pek göremiyorum. sayfasını takip ediyordum. bir gün garan bariz satışa dönmüştü ama uyandırmadan kucağa çektiler. kız alım dedi. bende işte boş bulunup hocam çakılırsınız dedim. hiç cevap bile vermedi. haklıydı çünkü yüz bin üzerinde takipcisi olan biri.. neyse sonuç: çakıldı. yani burda bir gerçeği anlatıyoru. ertesi gün sabah yaşar erdinçin programına çıktı söz garan dan falan açılınca ben garanda yanıldım ama amerika faizleri şöyleydi yok avrupa faizleri böyleydi falan diye bahanelere sığındı. onun içinahmet mergende böyle şeylere takılıp kalmış olabilir. bende çok hikaye varda abartılı bulunur adımız palavracıya çıkar diye açılmıyorum. ama çok usta çizdim...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri