Güzel Marmara / Majit % + 0,48 getirmiş ... geçen hafta Mükreminden her zamanki stilimle kademesiz kemiksiz tek seferde yüklüce çıkmıştım , iyi para kaçırdık orada tühhh ... yarınki fiyata bakarsan % 5.69 getiriyi kaçırmışız...
Güzel Marmara / Majit % + 0,48 getirmiş ... geçen hafta Mükreminden her zamanki stilimle kademesiz kemiksiz tek seferde yüklüce çıkmıştım , iyi para kaçırdık orada tühhh ... yarınki fiyata bakarsan % 5.69 getiriyi kaçırmışız...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Hiç IDY görebilen yok değil mi, teb'de hesabı olup ?
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Tca % -0.35
Zpf % -0.38
Zpe % +0.84
Bazı arkadaşlar kızıyor da mac gerçekten saçmalıyor 2 aydır.sepetimde az miktarda olmasına rağmen beni sinirlendirmeyi başaran tek fon.kendimi bi ara endeksle ters hareket eden acc almış gibi hissediyorum.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri